Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijavljeno policiji

"Nudimo nagradu od 500 eura da saznamo počinitelja!": Užas u moru - pas pronađen mrtav vezan za bove

Pas zavezan za bovu
Pas zavezan za bovu Foto: Čitatelj/DNEVNIK.hr
U utorak su stanovnici mjesta Mali rat pronašli mrtvog psa zavezanog za bovu. Utopio se. Lokalni azil prijavio je slučaj policiji te nudi novčanu nagradu za pronalazak počinitelja.

Na obali Malog Rata u Splitsko-dalmatinskoj županiji pronađen je zavezan utopljen pas.

Pas je pronađen u utorak, vezan za bove u moru. Pasmina psa nije utvrđena te je vlasnik također nepoznat, javila nam je čitateljica i dodala da je pas pronađen u vrlo lošem stanju, napuhan te, nažalost, nije preživio.

Pročitajte i ovo Psi u azilu Dumovec, ilustracija - 1 Čeka svoje udomitelje Sjećate li se psa Otta? Napao je petero ljudi, a pogledajte što je s njim danas: "On je odličan primjer resocijalizacije"

Ovaj slučaj izazvao je šok i tugu u lokalnoj zajednici, a mnogi su izrazili svoju zabrinutost zbog tako okrutnog postupka prema životinjama.

"Ovaj slučaj podsjeća na važnost brige i odgovornosti za kućne ljubimce, a lokalni stanovnici pozivaju sve vlasnike da budu pažljivi i odgovorni prema svojim kućnim ljubimcima te sve koji imaju bilo kakvu informaciju o ovom slučaju da se jave lokalnoj policijskoj postaji", naglasila je čitateljica.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kaznena prijava 76-godišnjak mučio i ubijao životinje na okrutan način: Postavljao im jezive klopke, srećom je uhićen

Policijska postaja Omiš isprva nije zaprimila prijavu vezano za događaj te će nakon našeg upita obaviti postupak provjere navoda kako bi utvrdila što se dogodilo.

Nakon objave našeg teksta oglasio se Azil Aurora te poručio da je slučaj prijavio policiji zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela te sumnje u zataškavanje slučaja jer lešina nije prijavljena nadležnima niti je tijelo zbrinuto na adekvatan način.

"Nudimo nagradu od 500 eura da saznamo počinitelja", poručili su. 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene