Srpska policija, ilustracija
Srpska policija, ilustracija Foto: Afp

Miloš Radojković iz Tešice izrešetan je s najmanje 10 hitaca u srijedu u sačekuši ispred kuće u elitnom naselju Beverly Hills u Nišu. To s dogodilo nakon što je izišao iz kuće u kojoj je živio sa trudnom suprugom i kćerkicom.


Radojković je u iznajmljenu kuću, u kojoj je živio sa suprugom koja je u sedmom mjesecu trudnoće i maloljetnom kćeri, došao oko 17 sati.

Vezani članci Aleksandar Vučić U Srbiji tijekom noći preminulo najmanje pet osoba, Vučić: ''Bolest je ušla u dom za starije i napravila nam pomor'' Srpska policija, ilustracija U Srbiji uhićen direktor staračkog doma, 135 korisnika i četvero zaposlenih zaraženo koronavirusom

"Ušao je u kuću da ostavi kolače koje im je donio i zadržao se kraće vrijeme. Po izlasku iz kuće prišao je skuteru u namjeri da krene, kada ga je za sada nepoznati ubojica izrešetao s najmanje 10 hitaca", rekao je izvor za Blic.

Smrtno ranjen, Radojković je napravio nekoliko koraka u pokušaju da umakne kobnim hicima, ali je pao u garaži, gdje je izdahnuo na licu mjesta.

Policija je ubrzo došla na mjesto brutalne likvidacije i započela potraga za ubojicom koji je pobjegao s mjesta zločina, piše Blic.

25-godišnji Miloš Radojković ljetos je priveden zbog sumnje u povezanost s paljenjem automobila u Nišu.

Policija u međuvremenu provodi istragu o Radojkovićevu ubojstvu. U posljednje dvije godine netko mu je dva puta zapalio automobil, navodi Blic. U oba slučaja počinitelji nisu otkriveni.