Srpska policija, ilustracija
Srpska policija, ilustracija Foto: Afp

Miloš Radojković iz Tešice izrešetan je s najmanje 10 hitaca u srijedu u sačekuši ispred kuće u elitnom naselju Beverly Hills u Nišu. To s dogodilo nakon što je izišao iz kuće u kojoj je živio sa trudnom suprugom i kćerkicom.


Radojković je u iznajmljenu kuću, u kojoj je živio sa suprugom koja je u sedmom mjesecu trudnoće i maloljetnom kćeri, došao oko 17 sati.

Vezani članci Autocesta u Srbiji, ilustracija (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Kamion naletio na kombi pun ljudi na autocesti: Poginule četiri osobe, šest teško ozlijeđeno Beogradska policija (Foto: Arhiva/AFP) Objavljena snimka likvidacije vođe Partizana: Smrtonosan posljednji metak ispaljen u Markovićevu glavu

"Ušao je u kuću da ostavi kolače koje im je donio i zadržao se kraće vrijeme. Po izlasku iz kuće prišao je skuteru u namjeri da krene, kada ga je za sada nepoznati ubojica izrešetao s najmanje 10 hitaca", rekao je izvor za Blic.

Smrtno ranjen, Radojković je napravio nekoliko koraka u pokušaju da umakne kobnim hicima, ali je pao u garaži, gdje je izdahnuo na licu mjesta.

Policija je ubrzo došla na mjesto brutalne likvidacije i započela potraga za ubojicom koji je pobjegao s mjesta zločina, piše Blic.

25-godišnji Miloš Radojković ljetos je priveden zbog sumnje u povezanost s paljenjem automobila u Nišu.

Policija u međuvremenu provodi istragu o Radojkovićevu ubojstvu. U posljednje dvije godine netko mu je dva puta zapalio automobil, navodi Blic. U oba slučaja počinitelji nisu otkriveni.