Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga policije

Detalji brutalne likvidacije u elitnom kvartu u Nišu: Ubijen u sačekuši s deset hitaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miloš Radojković iz Tešice izrešetan je s najmanje 10 hitaca u srijedu u sačekuši ispred kuće u elitnom naselju Beverly Hills u Nišu. To s dogodilo nakon što je izišao iz kuće u kojoj je živio sa trudnom suprugom i kćerkicom.

Radojković je u iznajmljenu kuću, u kojoj je živio sa suprugom koja je u sedmom mjesecu trudnoće i maloljetnom kćeri, došao oko 17 sati.

Pročitajte i ovo Ilustracija kakav pothvat! U ovoj su bolnici kirurzi operirali bolesnike 12 vikenda bez naknade: "Liste čekanja od danas više ne postoje" Ilustracija NEZABILJEŽEN POTEZ Fizijatru ukinuta presuda zbog seksualnog uznemiravanja maloljetnica, Viši sud je sada naložio - rekonstrukciju događaja!

"Ušao je u kuću da ostavi kolače koje im je donio i zadržao se kraće vrijeme. Po izlasku iz kuće prišao je skuteru u namjeri da krene, kada ga je za sada nepoznati ubojica izrešetao s najmanje 10 hitaca", rekao je izvor za Blic.

Smrtno ranjen, Radojković je napravio nekoliko koraka u pokušaju da umakne kobnim hicima, ali je pao u garaži, gdje je izdahnuo na licu mjesta.

Policija je ubrzo došla na mjesto brutalne likvidacije i započela potraga za ubojicom koji je pobjegao s mjesta zločina, piše Blic.

25-godišnji Miloš Radojković ljetos je priveden zbog sumnje u povezanost s paljenjem automobila u Nišu.

Policija u međuvremenu provodi istragu o Radojkovićevu ubojstvu. U posljednje dvije godine netko mu je dva puta zapalio automobil, navodi Blic. U oba slučaja počinitelji nisu otkriveni.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene