Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon masakra

Brat ubojice 20-ero djece: I ja sam žrtva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ryan Lanza, brat mladića koji je ubio 20 djece i šest odraslih u osnovnoj školi u Newtownu, kaže da je u cijeloj priči i on žrtva.

Nakon što je Nancy Lanza koju ju je ubio njezin sin Adam, izostavljena s posvete žrtava u Newtownu, a Ryan dobiva kritike zbog ponašanja svog brata, odlučio je progovoriti o situaciji u kojoj se nalazi, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Osim u Sandy Hooku Newtown: Od danas ponovno nastava u školama Slika nije dostupna Masakr u Newtownu Što su djeca ispričala nakon bijega od pomahnitalog ubojice

'Izgubio sam majku i brata', rekao je 24-godišnji Ryan koji je posvetio i statuse na Facebooku svom bratu i majci. 'R.I.P. Nedostajat ćeš mi brate. Voljet ću te dok sam živ', napisao je Ryan.

Objavio je i fotografiju svoje 52-godišnje majke koju je ubio njegov brat Adam. 'Nedostaješ mi mama. Puno te volim. Uvijek ćeš biti u mom srcu', napisao je.

>> Newtown: Od danas ponovno nastava u školama

Ryan kaže da je umoran od toga da ga ljudi krive za nešto što on nije učinio. 'Volim Adama. On je moj brat. Ali nemate ga pravo nazivati svakakvim imenima, jer njega više nema ovdje. Pustite ga da počiva u miru. Molim vas, poštujte to', branio je Ryan svog brata.

Ryan Lanza živi u Hobokenu, i navodno nije komunicirao s Adamom od 2010. godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene