Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pukli od bijesa

Bombaši samoubojice se međusobno potukli i dignuli u zrak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Očevici nisu znali reći zbog čega su poletjele šake.

Dvojica bombaša samoubojica iz Sargodhe u Pakistanu poginuli su u subotu ujuro nakon što su se potukli na jednoj klupici i tijekom tučnjave najvjerojatnije slučajno aktivirali eksplozivnu napravu.

Pročitajte i ovo Prosvjed u Pakistanu I to se događa Pobijedio na izborima pa objavio: "Neću prihvatiti pobjedu, namjestili su mi je" Izbori u Pakistanu Imran Khan u zatvoru Još jedna Pakistanska stranka proglasila pobjedu: "Odbacivanje izbora moglo bi imati posljedice po demokraciju"

Život žena u Islamskoj državi: Ispiru im mozak i imaju samo jedan cilj

Poginuli muškarci su nešto kasnije identificirani kao Ghulam Rasul i Muhammad Sultan, a lokalni list Tribune navodi i to da je policija vrlo brzo intervenirala te uhitila nekoliko osoba koje se sumnjiče da su bile s njima povezane.

VIDEO Bombaši Islamske države u reality showu

Oko čega su se muškarci posvađali i zašto su poletjele šake očevici nisu znali reći, međutim srećom nitko osim njih dvojice nije stradao prilikom detonacije.

Zasad također nije poznato niti što je mogla biti meta njihovog napada, ali su televizijske postaje uspjele dobiti snimku s jedne nadzorne kamere na kojoj je zabiolježen trenutak kada je došlo do eksplozije. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene