Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROBLEMI U BEOGRADU

Bomba bačena na frizerski salon, vlasnika šokirala i snimka s kamere: ''Prvo je čekićem razbio vrata...''

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Jaka eksplozija probudila je stanovnike Braničevske ulice na Vračaru kada je jutros oko pet sati u jedan beogradski frizerski salon ubačena eksplozivna naprava. Kamere su sve snimile, a vlasnik je, kaže, šokiran.

Detonacija je probudila cijeli kraj rano jutros na Vračaru. Snažna eksplozija u dijelu Beograda odjeknula je oko pet sati kada je na jedan tamošnji frizerski salon bačena eksplozivna naprava.

Kamere su sve snimile, a čuvar s gradilišta preko puta vidio je nekog mladića kako trči prema susjednoj ulici, kazao je vlasnik salona.



Njega je nešto iza pet sati nazvao upravitelj zgrade u kojoj se nalazi salon i obavijestio ga da je u njegovu frizeraju došlo do topovskog udara snažnijeg intenziteta.

''Došao sam odmah ovamo. Srećom, nitko nije ranjen, a pričinjena je veća materijalna šteta. Na snimkama s kamera vidi se neka osoba koja trči iz smjera hrama svetoga Save, čekićem razbija staklo na vratima salona i ubacuje neku eksplozivnu napravu. Nakon nekoliko sekundi dogodila se eksplozija, a osoba je pobjegla'', ispričao je za Novu.rs vlasnik salona.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Javljaju na društvenim mrežama "Dobro je roknulo": Zvuk poput eksplozije prestrašio Zagrepčane, oglasila se policija

Pročitajte i ovo Obojani novac PITANJE SIGURNOSTI Bankomati svako malo lete u zrak, ali ''minerima'' se lako može stati na kraj: Što rade banke i policija?

Istaknuo je da je obiteljski čovjek i da ne zna tko bi i zašto učinio nešto takvo: ''U šoku sam. Nemam ideju tko bi mogao učiniti ovakvo nešto, osjećam se ugroženo jer ne znam što je ta osoba još spremna učiniti... Nadam se da će policija obaviti svoj dio posla.''





 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene