Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U školu je dolazio helikopterom da ujutro može duže spavati. No, novac mu nije bio dovoljan za sve njegove želje.


Tinejdžer Victor Micula, sin tajkuna 'teškog' 160 milijuna funti, na težak je način naučio da novac ne može kupiti sve - zbog varanja je izbačen sa završnih ispita, piše Mirror.

Vezani članci Radovan Fuchs Fuchs o manjku klima u školama i učenicima koji su kolabirali tijekom ispita: ''Nije opravdanje, ali to su dva slučaja na 32.000 maturanata'' To su bile godine (Foto: izismile.com) Silno su se potrudili da se izdvajaju iz gomile, a danas se samo dobro smiju na svoj račun

Victor Micula (18) na ispite je stigao u 160 tisuća funti vrijednom crnom Ferrariju. Lokalnim novinarima u Oradei na zapadu Rumunjske pohvalio se da je 'siguran i dobro pripremljen'. Samo sat vremena kasnije pojavio se namršten. 'Uletio' je u Mercedes koji ga je čekao ispred škole ne rekavši niti jednu riječ.

FOTO Možda se čini kao obično pijuckanje čaja...

Razlog njegovog bijesa u javnost je procurio nekoliko dana kasnije kada su rezultati testa objavljeni na školskoj oglasnoj ploči otkrili da je udaljen s ispita zbog varanja.

'Ovo samo pokazuje da novac ne može kupiti sve. No, mislim da to neće utjecati na njegovu karijeru jer uvijek može dobiti posao kod svog tate', rekao je jedan njegov kolega.

Prema pravilima rumunjskog ministarstva obrazovanja, zbog varanja završni ispit neće moći polagati prije 2016. godine.

Čeka ga nasljedstvo

Tinejdžera varalicu inače čeka nasljedstvo njegova oca Ioana Micule, koji je sagradio poslovno carstvo baveći se turizmom, nekretninama, medijima i industrijom.

VIDEO Bogataš zamalo ubio porno glumicu!

Inače, mladićeve budalaštine redovito pronalaze svoje mjesto u rumunjskim medijima. Primjerice, u školu je znao dolaziti helikopterom kako bi ujutro mogao duže spavati. Svojim Ferrarijem odlučio se voziti pješačkom zonom samo kako bi sa svojom djevojkom došao do trgovine s nakitom. Uhvaćen je u prebrzoj vožnji zbog čega je dobio zabranu vožnje na tri mjeseca.

Ranije ove godine novinarima je rekao da želi ići u rumunjski samostan moliti se i pronaći mir uoči ispita. Međutim, razljutio je one koji su meditirali na zgradi kada se pojavio u svom privatnom helikopteru.

Mnogi krive oca

Za tinejdžerovo ponašanje mnogi krive njegovog oca koji je poznat po udovoljavanju svojoj djeci.

Provokativne fotografije ga izludjele: Bogataš naručio ubojstvo supruge

Kada se njegova kći Olivija nedavno udavala ona i njezin suprug pustili su u zrak oko 500 bijelih golubica. Gosti su na prijemu sjedili oko dva metra visoke svadbene torte.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook