Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ali nije

FOTO Možda se čini kao obično pijuckanje čaja...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liu Yigian kupio je šalicu dinastije Ming iz koje je onda popio čaj. Korisnici interneta poručili su mu da nijedna civilizirana osoba ne bi na taj način tretirala kulturno blago.

Javnost ne voli bogataše koji se razbacuju svojim bogatsvom. Tako je kinesku javnost nedavno razbijesnio šangajski biznismen, Liu Yigian, koji je pijuckao čaj iz šalice dinastije Ming koju je ranije na aukciji platio 36 milijuna dolara, piše Huffington Post.

'Misli li da će pijenjem iz šalice postati besmrtan', napisao je jedan korisnik interneta. 'Nije li to zapravo samo način da zadovolji svoju taštinu', nastavio je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna puni povrat novca Ikea s tržišta povlači putnu šalicu: "Može sadržavati povišene razine određenih kemikalija" Melania Trump (Foto: AFP) Nema je 25 dana Pa gdje je Melania Trump? Glasine i pošalice o tome gdje je američka prva dama sve su luđe

FOTO Ovo bi mogao postati najskuplji predmet na svijetu

'Nijedna civilizirana osoba ne bi tretirala kulturno blago na ovaj način', još je jedan od komentara.

Liu je poručio da je šalicu koristio car Qianlong i sada on. 'Samo sam htio vidjeti kakav je osjećaj. Tako jednostavno - što je tu toliko ludo', zapitao se bogataš. Tvrdi da nije pokušavao pokazati koliko je bogat.

Inače, Liuovo bogatsvo procjenjuje se na 921 milijun dolara, zahvaljujući čemu zauzima 200. mjesto liste najbogatijih Kineza.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene