Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika avantura u Pakistanu

'Rambo': Bog me poslao da pronađem Bin Ladena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je nestao iz hotela u Pakistanu, vlasti su promptno započele potragu za američkim Rambom koji je tragao za bin Ladenom.

Musa Shahiden, menadžer hotela u kojem je odsjeo američki Rambo rekao je kako su ga pakistanske vlasti tražile nakon što je prijavljen njegov nestanak 13. lipnja. ‘Nisu ga mogli pronaći te noći, ali već sljedećeg dana oko 10 sati ujutro uhitila ga je policija na granici s Afgnaistanom’, kazao je Shahiden, prenosi AP.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Superautomobil Novi McLaren: MP4-12C do stotke za 3,1 sekundu Slika nije dostupna Zdrava majka, zdravo dijete Majčino mlijeko određuje odabir hrane

Gary Brooks Faulkner, američki Rambo koji je uhićen u Pakistanu dok je tragao za Bin Ladenom premješten je u Islamabad gdje će dobiti dijalizu za bolesne bubrege, rekao je Stuart Crespin, glasnogovornik njegove obitelji.

>> Američki Rambo koji je htio ubiti Bin Ladena završio na psihijatriji

>> Američki 'Rambo' u lovu na Bin Ladena

Gary Brooks Faulkner, 50-godišnjak iz Colorada pritvoren je u nedjelju na sjeveru Pakistana. Policija kaže da je kod sebe imao pištolj, mač i drugu opremu za koju je tvrdio da mu je potrebna kako bi pronašao bin Ladena.

Još nije poznato kad će se vratiti u SAD, ali u stalnom je kontaktu s američkom ambasadom. Pakistanske vlasti priopćile su da je Faulkner tvrdio kako je u Paksitan krenuo nakon što mu se u snu pojavio Bog i naredio mu da ubije Bin Ladena kako bi osvetio napad 11. rujna 2001.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene