Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nije lud'

Američki Rambo koji je htio ubiti Bin Ladena završio na psihijatriji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pedesetogodišnji Amerikanac koji je uhićen u gorju na sjeveru Pakistana, gdje je, naoružan pištoljem, bodežom i mačem, tragao za Osamom Bin Ladenom, podvrgnut je liječničkom i psihijatrijskom pregledu, objavila je pakistanska policija.

Gary Brooks Faulkner, poslovni čovjek i majstor hapkida, korejske borilačke vještine, kojega su američki mediji prozvali ‘američkim ninjom’, uhićen je u noći na ponedjeljak u šumi u Chitralu, mirnom i turističkom području u središtu himalajskog lanca Hindukuša.

Pročitajte i ovo Umjetna inteligencija u psihijatriji Već je ispituju Umjetna inteligencija u psihijatriji? Nije iluzija - koristit će i liječnicima i pacijentima Ilustracija Kod Drniša Muškarac išao u krivolov, spotaknuo se pa sam sebi propucao nogu

>> Američki 'Rambo' u lovu na Bin Ladena

‘Ispitujemo ga, ponajviše o maču i bodežu koji podsjećaju na obredno oružje’, rekli su u policiji. ‘Rekao je da želi ubiti Osamu, ali ubiti ga bodežom i mačem, pa nije ovo dječja igra’, rekao je policijski načelnik. Liječnik koji ga je u srijedu pregledao rekao je da ‘ima psihičkih problema, ali da nije lud’, rekao je čelnik obavještajne službe u Pešavaru.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene