Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomiješala ga s tintom

Bizarna uspomena: Tetovaža sa sinovim pepelom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kim Mordue iz South Walesa pronašla je unikatan način kako bi sačuvala uspomenu na svoga sina koji je umro od predoziranja drogom.

Njezin sin Lloyd bio je vrhunski igrač rugbyja, a umro je nakon uzimanja droge GHB na jednoj zabavi. Kako bi sačuvala vječnu uspomenu na sina Kim si je istetovirala njegov pepeo na leđa. Sinov pepeo pomiješala je s tintom, a tu joj je smjesu suprug Dave istetovirao na donji dio leđa u tri različita oblika, prenosi The Sun.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nevjerojatno Par na plaži pronašao bocu s porukom: Šokirali se kada su pročitali što piše Ilustracija Hrabrost ili ludost? Ova država nudi nudi besplatan javni prijevoz, ali ima neobičan uvjet na koji neće puno ljudi pristati

Tri tetovaže prikazuju drvo života, anđela koji pušta leptira te pjesmu posvećenu sinu. 'Vratila sam Lloyda tamo gdje je započeo svoj život, u mom tijelu,' rekla je 50-godišnja Kim. 'Čim sam saznala da je moguće dala sam da mi se tetovira njegov pepeo u leđa,' rekla je Kim. Nesretna majka dugo je istraživala tetovaže koje će, kao  i Lloyd, 'biti s njom do kraja života'. 'Svi su pozitivno reagirali na moje tetovaže, sviđaju se i prijateljima i obitelji. I oni htjeli takve tetovaže s pepelom,' rekla je.

Kim se nada da će svojim tetovažama naglasiti opasnost droga kao i njihov štetan utjecaj na društvo. 'Izgubiti dijete zbog droge najveća je noćna mora koju roditelj može imati. Droge su prokletvstvo društva i mnogi roditelji tu ništa nemogu poduzeti,' dodala je Kim.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene