Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kim Mordue iz South Walesa pronašla je unikatan način kako bi sačuvala uspomenu na svoga sina koji je umro od predoziranja drogom.


Njezin sin Lloyd bio je vrhunski igrač rugbyja, a umro je nakon uzimanja droge GHB na jednoj zabavi. Kako bi sačuvala vječnu uspomenu na sina Kim si je istetovirala njegov pepeo na leđa. Sinov pepeo pomiješala je s tintom, a tu joj je smjesu suprug Dave istetovirao na donji dio leđa u tri različita oblika, prenosi The Sun.

Vezani članci Okrenule leđa Okrenule leđa kameri i poigrale se s maštom svih gledatelja Slika nije dostupna VIDEO Snimao očevu reakciju svaki put kad bi se istetovirao

Tri tetovaže prikazuju drvo života, anđela koji pušta leptira te pjesmu posvećenu sinu. 'Vratila sam Lloyda tamo gdje je započeo svoj život, u mom tijelu,' rekla je 50-godišnja Kim. 'Čim sam saznala da je moguće dala sam da mi se tetovira njegov pepeo u leđa,' rekla je Kim. Nesretna majka dugo je istraživala tetovaže koje će, kao  i Lloyd, 'biti s njom do kraja života'. 'Svi su pozitivno reagirali na moje tetovaže, sviđaju se i prijateljima i obitelji. I oni htjeli takve tetovaže s pepelom,' rekla je.

Kim se nada da će svojim tetovažama naglasiti opasnost droga kao i njihov štetan utjecaj na društvo. 'Izgubiti dijete zbog droge najveća je noćna mora koju roditelj može imati. Droge su prokletvstvo društva i mnogi roditelji tu ništa nemogu poduzeti,' dodala je Kim.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju