Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za 11 orgija 50.000 eura

Bivšem šefu MMF-a biznismeni su plaćali orgije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuska prostitutka tvrdi da je tijekom šest godina orgijala s bivšim šefom MMF-a, Dominiqueom Strauss-Kahnom.

Nezasitne seksualne apetite bivšeg šefa MMF-a Dominique Strauss-Kahna otkrila je 30-godišnja 'Florence'. Navodno je policiji rekla da su orgije bile organizirane u raznim gradovima, od Bruxellesa do hotela koji su se nalazili u blizini Biele kuće, piše The Telegraph.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nova meka Kako je hrvatski grad postao raj za prostitutke iz Južne Amerike? Mnogi stanodavci nemaju pojma što im se događa u stanovima Slika nije dostupna Presuda Dominique Strauss-Kahn nije kriv za svodništvo

Florence je jedna od tri žene koje je ispitala francuska policija o mreži elitne prostitucije koja svoje usluge pruža u luksuznim hotelima u Lilleu. Ona je otkrila i ime klijenta koji je već bio uvučen u seks skandale.

Sada je u javnosti otkriveno da je s Florence i ostalim prostitutkama tijekom šest godina orgijao 11 puta i da je cijena ovih avantura bila 50.000 eura. Nikada, pišu mediji, prostitutke nije plaćao on. Njegov prijatelj Fabrice Paszkowski, vlasnik farmaceutskog biznisa u Francuskoj, kojeg se tereti za podvođenje, priznao je, kako piše The Australian, da je Kahnu plaćao prostitutke.

U orgijama su sudjelovali i njihovi prijatelji, neki i sami politički dužnosnici. Također, već je ranije objavljeno da je usluge ovih prostitutki koristio i ugledni francuski visoki policijski dužnosnik Jean-Christophe Lagarde.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene