Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neumjesna primjedba

Berlusconi: Obama je mlad, lijep i preplanuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik talijanske Vlade Silvio Berlusconi opisao je novoizabrana američkog predsjednika Baracka Obamu kao 'mladog, lijepog i preplanulog', dodavši da su ga mnogi očekivali kao 'mesiju'.

'Mlad je, lijep i preplanuo', rekao je Berlusconi na tiskovnoj konferenciji u Kremlju, odgovarajući na pitanje o suradnji budućeg američkog predsjednika s ruskim kolegom Dmitrijem Medvjedevom.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Predsjednik RH Milanović se još jednom javio na društvenim mrežama, evo koga je ovaj put spomenuo Smije li se predsjednik kandidirati za premijera? ChatGPT Smije li se predsjednik kandidirati za premijera? Evo što kaže umjetna inteligencija...

'Mislim da će dobro surađivati' jer pripadaju istom naraštaju, dodao je 'Il Cavaliere'.

Demokratski senator Barack Obama postao je prvi crni predsjednik Sjedinjenih Američkih Država i na toj će dužnosti naslijediti republikanca Georgea W. Busha, bliska saveznika talijanskog premijera.

Berlusconi je dodao da se u Obamu polažu velike nade i da se o njemu nerijetko govorilo 'gotovo kao o mesiji'.

Berlusconi, koji je u posjetu Moskvi gdje razgovara o gospodarskim temama, izjavio je preko svog glasnogovornika da će nakon Obamine pobjede nad njegovim republikanskim suparnikom Johnom McCainom veze između Rima i Washingtona i dalje biti 'prijateljske'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene