Ilustracija (Foto: Pixsell,Stringer)
Ilustracija (Foto: Pixsell,Stringer)

Jedna je osoba poginula u četvrtak navečer u eksploziji automobila kod Pupinovog mosta u Beogradu.


Kako se neslužbeno doznaje, radi se o 48-godišnjaku koji otprije poznat policiji i višestruko osuđivan za teška kaznena djela.

Vezani članci Slika nije dostupna Zastrašujuća snimka: Trenutak u kojem je eksplodirala bomba u kombiju blizu čuvene crkve u glavnom gradu Šri Lanke Slika nije dostupna Strava u Beogradu: Muškarac kamenom ubio suprugu u Centru za socijalni rad

"Večeras u 19.45 sati u Ulici Cara Dušana na raskrižju, neposredno pred izlazak na Pupinov most, došlo je do ekslozije vozila u pokretu. U eksploziji je stradala jedna osoba.

U pitanju je osobni automobil marke Mercedes karavan crne boje. Nedaleko od vozila pronađene su beogradske registarske tablice. Na lice mjesta upućene su interventne jedinice Zemun i Novi Beograd. Policijski očevid je u tijeku", kazao je načelnik beogradske Policijske uprave Milan Stanić, piše Blic.

Prema neslužbenim informacijama, pod automobil je bila podmetnuta bomba koja je aktivirana daljinskim upravljačem. Ubojica je bombu aktivirao, najvjerojatnije, iz neposredne blizine.