Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traga za napadačem

Bomba postavljena pod Mercedes u Beogradu: Automobil eksplodirao u vožnji, a vozač poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba poginula u četvrtak navečer u eksploziji automobila kod Pupinovog mosta u Beogradu.

Kako se neslužbeno doznaje, radi se o 48-godišnjaku koji otprije poznat policiji i višestruko osuđivan za teška kaznena djela.

Pročitajte i ovo Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih Suđenje roditeljima dječaka ubojice masakr u Beogradu FOTO Roditelji dječaka ubojice i dvojac iz streljane se izjasnili: "Nismo krivi"

"Večeras u 19.45 sati u Ulici Cara Dušana na raskrižju, neposredno pred izlazak na Pupinov most, došlo je do ekslozije vozila u pokretu. U eksploziji je stradala jedna osoba.

U pitanju je osobni automobil marke Mercedes karavan crne boje. Nedaleko od vozila pronađene su beogradske registarske tablice. Na lice mjesta upućene su interventne jedinice Zemun i Novi Beograd. Policijski očevid je u tijeku", kazao je načelnik beogradske Policijske uprave Milan Stanić, piše Blic.

Prema neslužbenim informacijama, pod automobil je bila podmetnuta bomba koja je aktivirana daljinskim upravljačem. Ubojica je bombu aktivirao, najvjerojatnije, iz neposredne blizine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene