Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Nemamo vremena za odmor"

Budući roditelji beba surogat majki ne mogu do svoje djece, u improviziranoj klinici kod Kijeva u podrumu ostala 21 beba

Aktualno Galerija Bebe surogat-majki u Ukrajini - 1 Bebe surogat-majki u Ukrajini - 1 Foto: DNEVNIK.hr Bebe surogat-majki u Ukrajini - 3 Bebe surogat-majki u Ukrajini - 3 Foto: DNEVNIK.hr Bebe surogat-majki u Ukrajini - 4 Bebe surogat-majki u Ukrajini - 4 Foto: DNEVNIK.hr Bebe surogat-majki u Ukrajini - 2 Bebe surogat-majki u Ukrajini - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Antonia Jefimovič Galerija 1/5 >>
Zbog rata je u Ukrajini ostalo i mnoštvo beba koje su na svijet donijele surogat majke. Njihovi budući roditelji ne mogu po njih dok traju borbe diljem Ukrajine.

Improvizirana klinika se nalazi u jednom podrumu blizu Kijeva. Na ukupno 21 bebu paze medicinske sestre koje su i same odsječene od vlastitih obitelji u ratnim zonama. Ukrajina je inače jedna od nekolicine zemalja koje su surogatno majčinstvo legalizirale i komercijalizirale.

Pročitajte i ovo Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini Aleksandar Vučić Geopolitika Vučić upozorio: "Za tri do četiri mjeseca bit će najgora situacija od Drugog svjetskog rata"

Medicinska sestra Antonia Jefimovič kaže: "Prije smo radili u smjenama i imali smo vremena za odmor. Sada nemamo vremena za odmor. S djecom smo cijelo vrijeme. Pokušavamo nakratko odspavati, mijenjati se. Ali ovdje je puno djece i puno je posla." 

Više o zbivanjima u Ukrajini pročitajte >>OVDJE.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene