Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

VIDEO Avion se zabio u kuću u Teksasu: "Bili su u strahu, nisu znali što se događa"

Avion zabijen u krov kuće - 1
Avion zabijen u krov kuće - 1 Georgetown Texas Fire Department/Facebook
Aktualno Galerija Avion zabijen u krov kuće - 1 Avion zabijen u krov kuće - 1 Foto: Georgetown Texas Fire Department/Facebook Avion zabijen u krov kuće - 2 Avion zabijen u krov kuće - 2 Foto: Georgetown Texas Fire Department/Facebook Avion zabijen u krov kuće - 3 Avion zabijen u krov kuće - 3 Foto: Georgetown Texas Fire Department/Facebook +0 Avion zabijen u krov kuće - 4 Galerija 1/4 >>
Mali privatni zrakoplov srušio se u nedjelju na krov kuće u Teksasu.

Nesreća se dogodila u nedjelju u saveznoj državi Teksas malo prije podneva u blizini zračne luke Georgetown dok je zrakoplov, u kojem su bile tri osobe uključujući pilota, zabio u krov kuće. Istraga o padu jednomotornog aviona još je u tijeku.

Muškarac i dvije žene koji su bili u avionu, preživjeli su zadobivši ozljede za koje se procjenjuje da nisu opasne po život. Trojac je prebačen u bolnicu na liječenje i pušten kasnije tijekom dana. Pukom srećom, kuća u koju je avion udario bila je prazna. 

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Dalmaciji Padala i tuča VIDEO Spektakularni prizori: Pogledajte kako su munje parale nebo iznad Jadrana

"Bili su u jako dobrom stanju s obzirom na ono što se dogodilo", rekao je obližnji stanovnik Dylan King koji je požurio na mjesto događaja, prenosi Daily Mail.

"Bili su u strahu, nisu znali što se događa. Izgledali su jako zbunjeno. Pomogli smo im da siđu, pokušavali su skočiti kroz rupu na krovu. Otvorili smo tavanske stepenice i tako su se spustili."

 

 

Pročitajte i ovo Budva grad je poluprazan Debakl sezone u jadranskom turističkom središtu: "Točno je da smo digli cijene, ali..."

Zrakoplov je poletio iz Kerrvillea i približavao se kraju svog putovanja dugog gotovo 200 kilometara te se spremao sletjeti u Georgetown kada je iznenada izgubio visinu i zabio se u krov kuće, zaglavivši se na vrhu. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene