Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MUP SVE PROVJERAVA

Dojava o bombi: Avion koji je letio za Moskvu hitno vraćen u Beograd, evakuirani svi putnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Avion koji je danas iz Beograda poletio za Moskvu je zbog dojave o bombi hitno vraćen u glavni grad Srbije.

Nakon što je na e-mail stigla dojava da se u avionu nalazi bomba, hitno je prekinut let za Moskvu te je vraćen u Beograd.

U avionu je bilo 209 putnika i članova posade. Avion je nakon slijetanja na beogradski aerodrom evakuiran i traje provjera. Na licu mjesta je ekipa koja s psima obavlja pregled aviona, javlja Telegraf.

U MUP-u još uvijek nemaju informacije o slučaju. ''Provjeravamo navode'', rečeno je iz MUP-a Novoj.rs

Avion je iz glavnog grada Srbije poletio oko 14 sati, a na beogradski se aerodrom vratio u 14:48 te je odmah prevezen na specijalnu poziciju na pisti za provjeru.

Pročitajte i ovo Eksplozija u Zagrebu uznemirila građane - 2 Panika u Zagrebu VELIKA GALERIJA Pogledajte prizore nakon snažne eksplozije u Zagrebu
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Napetost u zraku Vojna obuka iznad Zapadnog Balkana: BiH pristala na francuski zahtjev zbog pogoršavanja sigurnosne situacije

Sva ostala polijetanja i slijetanja na aerodrom Nikola Tesla odvijaju se prema redu letenja.

Srbijanska nacionalna aviokompanija jedina je koja iz Beograda leti u Moskvu nakon sankcija koje je Zapad nametnuo Rusiji zbog invazije na Ukrajinu.

Srbija je podržala rezoluciju UN-a kojom je osudila rusku ofenzivu na Ukrajinu, ali se nije pridružila zapadnim sankcijama Rusiji, objasnivši takvo stoje stajalište zaštitom vlastitih nacionalnih i ekonomskih interesa.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene