Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skliska cesta

VIDEO Autobus s Kosova udario u kamion s drvima u Bugarskoj: Ozlijeđeno 29 putnika, među njima i djeca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći u Bugarskoj lakše se ozlijeđeno 29 putnika u autobusu s Kosova. Među ozlijeđenima je i šestero djece.

Do prometne nesreće je došlo u gradu Kyustendil u Bugarskoj u utorak u 4:30 ujutro. Autobus s Kosova je udario u zaustavljeni kamion natovaren drvima.

Vozač kamiona je navodno pokušavao drugim sudionicima u prometu dati do znanja da je drvo palo na cestu. Autobus je udario u kamion i sletio s kolnika.

"Puhao je snažan vjetar, kamion je bio zaustavljen. Nije se vidio, cesta je bila skliska. Bilo nas je 32 putnika i dvojica vozača", kazao je jedan od vozača iz autobusa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nije ni trznuo Vozač autobusa ostavio dvije putnice na odmorištu Brinje: "Neka tamo nađu nekoga tko će ih prevesti..."

"Srećom, nismo vozili brzo, ali je bilo jako sklisko. Vozač u autobusu je zakočio i odsklizao se ravno na kamion", dodao je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BROJNE REAKCIJE Minute su ga dijelile od odlaska kući, no ovaj vozač autobusa svojim potezom u gluho doba noći sve je oduševio: ''Ništa mu nije bilo teško''

Vozač autobusa je lakše ozlijeđen i prevezen u lokalnu bolnicu. Ostali su pušteni nakon ukazane liječničke pomoći.

Policija je obavila očevid, a o svemu je obaviješten i državni tužitelj, piše Kosovo Online.



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene