Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nije ni trznuo

Vozač autobusa ostavio dvije putnice na odmorištu Brinje: "Neka tamo nađu nekoga tko će ih prevesti..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije putnice u autobusu koji je vozio na relaciji Zagreb-Zadar ove su nedjelje neplanirano ostale na odmorištu Brinje. Reakcija vozača autobusa mnoge je ostavila bez teksta.

U nedjelju je autobus s putnicima putovao na relaciji Zagreb-Zadar. Na odmorištu Brinje napravljena je pauza te je vozač rekao putnicima prije izlaska koliko će trajati. Nakon kratkog odmora nastavljen je put prema Zadru.

Za sve osim za dvije putnice, koje su ostale na odmorištu. To se saznalo tako što su one nazvale jednu putnicu koja je bila u autobusu.

"Ajme, ajme, ostavili ste dvije cure u Brinju", rekla je putnica vozaču, piše Zadarski.hr. On se zbog toga nije ni uzbudio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BROJNE REAKCIJE Minute su ga dijelile od odlaska kući, no ovaj vozač autobusa svojim potezom u gluho doba noći sve je oduševio: ''Ništa mu nije bilo teško''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otkazale mu kočnice Stravična nesreća u Meksiku: Autobus se zabio u kuću, poginulo 19 ljudi, više od 30 ih je ozlijeđeno

"Neka tamo nađu nekoga tko će ih prevesti do odmorišta Zir pa ću ih tamo skupiti",  odgovorio je.

Putnice su se naposljetku snašle i došle do idućeg odmorišta te se vratile u autobus.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene