Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BROJNE REAKCIJE

Minute su ga dijelile od odlaska kući, no ovaj vozač autobusa svojim potezom u gluho doba noći sve je oduševio: ''Ništa mu nije bilo teško''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gesta vozača ZET-ovog autobusa raznježila je društvene mreže. Iz Azila Dumovec ispričali su da ih je nazvao vozač koji je na cesti pronašao ozlijeđenu sovu. Smjestio ju je u svoj autobus i čekao dolazak djelatnika Azila kako bi pomogli ptici.

U ZET-ov autobus u subotu navečer ukrcao se rijedak putnik. Vozač je na cesti pronašao ozlijeđenu sovu jastrebaču i odlučio joj pomoći.

Pročitajte i ovo Autobus na okretištu Črnomerec divljaštvo u zagrebu Dvojica napala radnike ZET-a, jednome slomili prst: "Ovo je već šesti fizički napad ove godine" Zagrebački busevi - 2 Alarmantno stanje Jeziva svjedočanstva vozača ZET-a, zbog stresa daju otkaze: "Vozimo neispravnih kočnica, zna se dogoditi da autobus sam doda gas..."

Iz Azila Dumovec su na društvenim mrežama ispričali da se vozač autobusa oko 1 sat vraćao iz Velike Gorice prema svojoj posljednjoj postaji, Glavnom kolodvoru. Na Aveniji Većeslava Holjevca vidio je sovu s ozlijeđenim krilom.

''Iako su vozača minute dijelile od odlaska kući, odlučio je pomoći sovi. Podigao ju je s kolnika i nježno stavio kraj svojeg sjedala. Sovica se tu ugnijezdila i odatle ga zahvalno promatrala. Vozač nas je nazvao i pričekao naš dolazak. Ništa mu nije bilo teško. Hvala mu! Tako se vole životinje'', kažu iz Dumovca.

Brigu o sovi preuzeli su djelatnici oporavilišta za divlje životinje Zoološkog vrta grada Zagreba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene