Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Argentinka očekuje rođenje 7 kćeri začetih prirodnim putem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnica grada Corrientesa (22), na sjeveroistoku Argentine, treba koncem mjeseca roditi semorke začete prirodnim putem, što je prvi takav slučaj u Argentini.

Porođaj carskim rezom sedam djevojčica treba se dogoditi 30. kolovoza u tamošnjoj klinici, rekli su novinarima buduća majka Jolanda i njezin nezaposleni muž Javier kojemu je 27 godina.

Pročitajte i ovo Njemačka policija (Foto: AFP) Majka obavijestila policiju Uhićen na radnom mjestu: Otac u Njemačkoj optužen za 800 zlostavljanja svojih kćeri Slika nije dostupna Nitko ne razumije OBITELJSKE TAJNE VLADIMIRA PUTINA Zašto je prvi put odgovorio na osobno pitanje?

Prema riječima mlade žene kojoj je to prva trudnoća, u obitelji je već bilo višestrukih trudnoća. Njezina je majka imala blizance, kao i njezina prabaka.

"Želimo da naše kćeri budu posebne, pa smo za njih odabrali imena Zahara, Acsa, Aixa, Sjael, Zalma, Nahir i Zael", dodala je Jolanda uz napomenu da desetak dana uoči porođaja najmanja djevojčica teži 400 grama, a najveća 2,1 kilogram.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene