Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dugotrajni problemi

Biden privukao pozornost neobičnim tragovima na licu: Otkriveno o čemu se radi

Joe Biden
Joe Biden Foto: Afp
Američki predsjednik Joe Biden koristi aparat za disanje za liječenje poremećaja spavanja.

Američki predsjednik Joe Biden posljednjih tjedana koristi aparat za disanje za liječenje poremećaja spavanja - apneje.

Biden je posljednjih tjedana počeo koristiti CPAP – aparat za liječenje apneje za vrijeme spavanja, potvrdila je Bijela kuća nakon što se predsjednik u srijedu pojavio s udubljenjima na licu izazvanim korištenjem aparata. Samim time ponovno su pokrenute rasprave o zdravstvenom stanju predsjednika SAD-a.

Pročitajte i ovo Ostaci podmornice Titan vraćeni na kopno - 2 Nesreća tijekom ekspedicije VIDEO/FOTO Završena misija u blizini Titanica: Ostaci podmornice izvučeni s dna Atlantika

Bidenovi problemi s apnejom za vrijeme spavanja javnosti su poznati od 2008. godine kada je u kampanji bivšeg predsjednika SAD-a Barracka Obame objavila Bidenovu medicinsku dokumentaciju. 

"Od 2008. predsjednik je otkrio svoju povijest s apnejom u spavanju u temeljitim medicinskim izvješćima. Sinoć je koristio CPAP aparat, što je uobičajeno za ljude s takvom poviješću", rekao je glasnogovornik Bijele kuće Andrew Bates za Daily Mail na pitanje o oznakama na predsjednikovu licu.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Stigao brzi odgovor Nakon Dodikovog udara na Ustavni sud BiH stigla pljuska iz EU: "Prekid suradnje je za žaljenje"

Predsjednik je posljednjih tjedana počeo koristiti uređaj za kontinuirani pozitivni tlak u dišnim putevima kolokvijalno poznat kao CPAP za liječenje apneje.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene