Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika pogreška

Američki Fox News se ispričao zbog prijenosa kobne potjere

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka televizijska mreža Fox News ispričala se što je u izravnom prijenosu prikazala kako se jedan muškarac u bijegu pred policijom ustrijelio u glavu.

Fox News je u petak iz helikoptera prenosio policijsku potjeru koja je počela u Phoenixu u Arizoni. Nakon što je više desetaka kilometara vozio po pustinji, vozač se zaustavio i istrčao na put, prislonio pištolj na glavu i ustrijelio se. Voditelj Shepard Smith se kasnije gledateljima ispričao što prijenos nije pravodobno prekinut. "Stvarno smo zabrljali", rekao je.

Pročitajte i ovo Tucker Carlson Poruke i mailovi Namjerno su lagali gledateljima? U kamere govorili da su Trumpu ukradeni izbori, privatno tvrdili nešto sasvim drugo Slika nije dostupna Panika u zračnoj luci Naoružan mačetom upao na aerodrom - Čuvari se branili i prtljagom

Policija u Phoenixu je rekla da je potjera pokrenuta zbog moguće krađe automobila. Glasnogovornik policije je rekao da je muškarac optužen da je prijeteći oružjem oteo automobil jednom paru ispred restorana u 11 sati po lokalnom vremenu. Policija je našla automobil i započela potjeru u kojoj je vozač u bijegu ispalio nekoliko metaka prema policijskom vozilu. Niti jedan policajac nije ranjen. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene