Obavijesti Video Pretražite Navigacija
32 mrtva terorista

Alžir: Potvrđeno 25 mrtvih talaca, ali strahuje se da je taj broj mnogo veći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema prvim informacijama iz Alžira, okončana je višednevna talačka kriza u plinskom postrojenju u koje su upali naoružani islamisti.

Pripadnici specijalnih alžirskih snaga raspoređenih na plinskom postrojenju u Sahari gdje se do subote odvijala talačka kriza izvijestili su kako je prema najnovijim podacima ondje pronađeno 25 tijela talaca, prenijela je privatna alžirska televizija Ennahar.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nema ozlijeđenih VIDEO/FOTO Okončana talačka kriza u Njemačkoj: Specijalci ušli u ljekarnu, uhitili muškarca Slika nije dostupna Odgovorna al-Qaida Broj poginulih talaca u Alžiru skočio na gotovo 60

>> U završnoj operaciji alžirske vojske ubijeni otmičari i taoci

Njezin vlasnik Anis Rahmani je potvrdio informaciju o tome da je pronađeno 25 tijela talaca, pozivajući se na informacije specijalnih snaga.

Ministar informiranja Mohamed Said ujutro je izjavio kako strahuje da bi broj žrtava mogao biti i veći, nakon što je u subotu navečer objavljeno kako su pronađena tijela 23 talaca koje su držali islamisti te da je ubijeno 32 terorista.

Prema posljednjim informacijama talačka kriza je okončana, a u prostor plinskog postrojenja ušli su pirotehničari ne bi li potvrdili da je prostor osiguran.

Ako je vjerovati riječima alžirskih vladinih dužnosnika, broj poginulih mogao bi biti mnogo veći.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene