Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lutao cijevima

VIDEO Kamere snimile jeziv prizor: Za dlaku izbjegli smrtonosni susret

Aligator u kanalizaciji
Aligator u kanalizaciji Foto: City of Oviedo - City Administration/Facebook
Za vrijeme provjere kanalizacije komunalna služba snimila je aligatora koji se šetao cijevima.

Robotskom kamerom komunalna služba u kanalizaciji je uočila aligatora dugačkog više od 150 centimetara.

Ekipa komunalne službe u gradu Oviedu na Floridi provjeravala je niz rupa koje su se pojavile na cesti. Koristili su se robotskom kamerom na četiri kotača da bi ušli u cijevi ispod ceste i istražili o čemu se radi.

  Pročitajte i ovo Thomas i Taylen Mosley nezapamćen zločin Tijelo dvogodišnjaka virilo iz ralja aligatora, sve je zgrozila mučna istina

Umjesto pukotina cijevi ili drugih problema naišli su na aligatora. Prvo su mislili da se radi o žabi krastači jer su najprije vidjeli dva mala svjetleća oka, sve dok se robotskom kamerom nisu približili i primijetili dugačak rep te shvatili da je riječ o aligatoru. 

Komunalna ekipa odlučila je pratiti aligatora po kanalizacijskim cijevima stotinjak metara prije nego što je kamera zapela u malom udubljenju, a aligator je iskoristio priliku i odlutao niz cijev.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac glavni osumnjičeni Stravični zločin: Tijelo nestalog dvogodišnjaka pronađeno u ustima aligatora, majka izbodena u stanu

"Samo još jedan od razloga da ne lutate kanalizacijom" poručili su iz grada i dodali: "Hvala Bogu da je naša ekipa koristila robota."

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene