"Suviše smo mali i jedni i drugi da bismo si mogli priuštiti luksuz da se žestoko tučemo i da budemo jedni protiv drugih", poručio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Galerija


Na konferenciji o sigurnosti koja se do ponedjeljka održava u Münchenu sudjeluje i srpski predsjednik Aleksandar Vučić koji je kazao kako se s hrvatskim premijerom Andrejom Plenkovićem tamo nije sastao.

Vezani članci Borna Programer iz Hrvatske preko noći dobio više od 15.000 pratitelja na Instagramu jer izgleda kao Vučićev dvojnik Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije I Vučić se oglasio o Oluji: "Pokušat ću razumjeti ako predstavnici Srba budu sudjelovali na proslavi, ali..."

"Samo smo se kratko sreli, nekoliko kurtoaznih riječi, kurtoaznih poruka. Uvijek ponavljam da bez obzira što Hrvati i Srbi misle jedni o drugima, koliko ti odnosi nisu dobri, koliko napad na srpske vaterpoliste u Splitu unese dodatno tenzije, i kako je najnepopularnije reći nešto slično onome o čemu govorim, ja ću reći da sam siguran da će u budućnosti odnosi Hrvatske i Srbije morati biti bolji jer to će biti jedini način ukoliko žele i jedni i drugi da opstanu", rekao je Vučić novinarima.

"Suviše smo mali i jedni i drugi da bismo si mogli priuštiti luksuz da se žestoko tučemo i da budemo jedni protiv drugih", poručio je.