"Suviše smo mali i jedni i drugi da bismo si mogli priuštiti luksuz da se žestoko tučemo i da budemo jedni protiv drugih", poručio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Galerija


Na konferenciji o sigurnosti koja se do ponedjeljka održava u Münchenu sudjeluje i srpski predsjednik Aleksandar Vučić koji je kazao kako se s hrvatskim premijerom Andrejom Plenkovićem tamo nije sastao.

Vezani članci Aleksandar Vučić (Foto: Srđan Ilić/Pixsell) Preokret na pomolu? Vučić dao naslutiti da je Srbija spremna priznati Kosovo Slika nije dostupna Vučić: Vrijeme je za bolje odnose Srbije i Hrvatske

"Samo smo se kratko sreli, nekoliko kurtoaznih riječi, kurtoaznih poruka. Uvijek ponavljam da bez obzira što Hrvati i Srbi misle jedni o drugima, koliko ti odnosi nisu dobri, koliko napad na srpske vaterpoliste u Splitu unese dodatno tenzije, i kako je najnepopularnije reći nešto slično onome o čemu govorim, ja ću reći da sam siguran da će u budućnosti odnosi Hrvatske i Srbije morati biti bolji jer to će biti jedini način ukoliko žele i jedni i drugi da opstanu", rekao je Vučić novinarima.

"Suviše smo mali i jedni i drugi da bismo si mogli priuštiti luksuz da se žestoko tučemo i da budemo jedni protiv drugih", poručio je.