"Suviše smo mali i jedni i drugi da bismo si mogli priuštiti luksuz da se žestoko tučemo i da budemo jedni protiv drugih", poručio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Galerija


Na konferenciji o sigurnosti koja se do ponedjeljka održava u Münchenu sudjeluje i srpski predsjednik Aleksandar Vučić koji je kazao kako se s hrvatskim premijerom Andrejom Plenkovićem tamo nije sastao.

Vezani članci Ivica Dačić (Foto: AFP) Skandalozni istup srbijanskog ministra: "Hrvatska je možda jedina država u EU-u koja slavi etničko čišćenje" Održan sastanak ministara vanjskih poslova Srednjoeuropske inicijative (Ivo Cagalj/PIXSELL) Dačić: "Ne moramo se voljeti, ali moramo ići naprijed"

"Samo smo se kratko sreli, nekoliko kurtoaznih riječi, kurtoaznih poruka. Uvijek ponavljam da bez obzira što Hrvati i Srbi misle jedni o drugima, koliko ti odnosi nisu dobri, koliko napad na srpske vaterpoliste u Splitu unese dodatno tenzije, i kako je najnepopularnije reći nešto slično onome o čemu govorim, ja ću reći da sam siguran da će u budućnosti odnosi Hrvatske i Srbije morati biti bolji jer to će biti jedini način ukoliko žele i jedni i drugi da opstanu", rekao je Vučić novinarima.

"Suviše smo mali i jedni i drugi da bismo si mogli priuštiti luksuz da se žestoko tučemo i da budemo jedni protiv drugih", poručio je.