Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rodila u teretnom prostoru

Afganistanka rodila djevojčicu u evakuacijskom avionu: Pri porodu joj pomogli vojnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Afganistanka je rodila u američkom evakuacijskom zrakoplovu na letu u američku vojnu bazu Ramstein u Njemačkoj, objavila je u nedjelju američka vojska.

Tijekom leta joj se stanje zakompliciralo, ali se popravilo nakon što je transportni zrakoplov C-17 letio niže pa se povećao tlak zraka u kabini, napisala je vojska na Twitteru.

Pročitajte i ovo Obilna kiša u Afganistanu izvanredno stanje Raste broj stradalih nakon obilnih kiša i nevremena: Zbog sukoba i loše infrastrukture, dvije zemlje teško se s time nose Slika nije dostupna Procedura za let je duga Ispovijest Hrvata evakuiranog iz Afganistana: ''Nismo se tuširali ni pojeli nešto dva dana. Kad se izvuku ostali naši, možemo reći da je priči kraj''

Taj manevar joj je spasio život i nakon slijetanja u Ramsteinu žena je uz pomoć vojnika rodila djevojčicu u prostoru za teret. Majka i dijete su dobro.

Od subote navečer u Ramstein je dovezeno 2300 evakuiranih osoba iz Afganistana u 17 aviona, a očekuje se da će u nedjelju i sljedećih dana stići još letova.

Bivše lokalne američke snage i njihove obitelji, koji bježe iz domovine u strahu od talibana, smješteni su u hangarima za zrakoplove u zračnoj bazi odakle će se prebacitu u SAD.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene