Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Za Buffona 90 milijuna eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Juventus je odredio cijenu za jednog od najboljih vratara na svijetu, 28-godišnjeg Gianluigija Buffona - 90 milijuna eura, pa tko voli nek' izvoli... No, Gigija više muče ljubavni jadi...

"Nadam se da ćemo uspjeti zadržati Gigija u Torinu, no ako se on i Juve trebaju rastati, onda možete biti sigurni u jedno - tko god ga želi, morat će dobrano 'očistiti' račun", rekao je direktor "Stare dame" Jean-Claude Blanc. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Buffon najmanje dva mjeseca out Slika nije dostupna Buffon napušta Juventus?

Interes su za sada pokazali Manchester United, Real Madrid, Arsenal, Inter i AC Milan, ali još nije poznato tko ima 90 milijuna viška.... 

Sam Buffon je prije nekoliko dana na dodjeli Nogometnih Oscara (gdje je ponovo proglašen vratarom godine) izjavio da bi želio ostati u Juventusu. 

"Još nisam razgovarao s upravom, ali sretan sam u Juventusu. Što se tiče Intera, moja budućnost je isključivo crno-bijela", našalio se Buffon.

Gigija od transfera trenutno više zabrinjava obećanje dato dugogodišnjoj djevojci Aleni Seredovoj. Prema njezinim riječima Gigi joj je uoči SP-a obećao skori brak ako stvari završe dobro, vjerojatno ne računajući da će Italija postati svjetski prvak. 

No, Talijani su osvojili SP, a Buffon ....

"Kada Gigi kaže uskoro, to mu očito znači za nekoliko godina. Ja sam spremna, a on nije. Spremna sam biti i majka", izjavila je razočarana Alena za časopis Vero.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene