Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Buffon najmanje dva mjeseca out

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski reprezentatvni golman Gianluigi Buffon čini se da je ozbiljnije ozlijeđen nego što se mislilo i morat će izbivati s nogometnih terena najmanje dva mjeseca.

Juventusov popis ozlijeđenih igrača svakim je danom sve veći i veći. Među 'ranjenicima' su odnedavno i Gigi Buffon te Mauro Camoranesi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Camoranesi pauzira mjesec dana Slika nije dostupna Milan bez Ronalda, Juventus bez Camoranesia

>> Ozlijeđeni Buffon i Camoranesi, Italija oslabljena u Bugarskoj

>> Ranieri gubi posao u Juventusu?

Na veliku žalost 'Stare dame' i talijanske reprezentacije Buffonova ozljeda aduktora ipak je ozbiljnija nego što su je prvi pregledi najavljivali. Novi pregled liječničkog osoblja Juventusa pokazao je da će Gigi morati izbaviti s terena najmanje dva mjeseca, vijest koju u klubu nikako nisu htjeli čuti.

'Pregled je pokazao drugi stup iščašenja i sad mu slijedi fizioterapija. Kad ju završi, može preći na specifični trening, koji će trajati najmanje dva tjedna. Tek nakon toga može pristupiti normalnom treniranju, ako se oporavi na pravi način,' priopćili su iz Juventusa.

Što je najgore, Buffon se tek bio vratio nakon ozljede, no na utakmici protiv Palerma još ju je pogoršao. Zbog toga će propustiti dvije važne utakmice protiv Real Madrida u Ligi prvaka i čitav niz prvenstvenih, a na golu će ga zamijeniti Alex Maninger. Mogao bi se vratiti nogometu potkraj studenog ili početkom prosinca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene