Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Vojvodina zaprijetila istupanjem iz regionalne košarkaške lige

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Košarkaški klub Vojvodina zatražio je najstrože kazne za napadače na petoricu navijača novosadske ekipe u Hrvatskoj i najavio kako će preispitati sudjelovanje u regionalnoj ligi ako se incidenti budu ponavljali.

Vojvodina je u priopćenju za javnost izrazila uvjerenje da se takvi incidenti ipak više neće ponavljati, jer bi se doveo u pitanje smisao nastupanja u regionalnoj Jadranskoj ligi.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran"

'Apeliramo na sva mjerodavna tijela da osiguraju apsolutnu zaštitu i sigurnost svih sudionika i posjetitelja utakmica regionalne lige', navodi se u priopćenju.

Nepoznati napadači su poslije subotnje utakmice između Splita CO i Vojvodine pretukli petoricu navijača Vojvodine.

Navijači novosadske momčadi su napadnuti kod Ogulina kada su se svojim automobilom vraćali s utakmice.

Kako su ispričali domaćoj javnosti, motkama i palicama napala ih je veća skupina huligana, pri čemu su navijačima nanesene tjelesne ozljede, a demoliran im je i automobil.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene