Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

I dok se Roma priprema za još jedan ogled u Ligi prvaka s Manchester Unitedom, njihov kapetan Francesco Totti osobno se ispričao navijačima Manchestera za grubost talijanske policije na Olimpijskom stadionu u Rimu ranije ove godine.


Francesco Totti poslao je video poruku 23-godišnjoj Carly Lyes, navijačici Manchester Uniteda koja je prošle sezone na utakmici u Rimu od talijanske policije dobila nekoliko udaraca u glavu, a oduzeta joj je i kamera. 

Vezani članci Slika nije dostupna Totti: Najgora večer u mojoj karijeri Slika nije dostupna Video: Sukob navijača uoči utakmice u Manchesteru

Carly je jedna od četiri navijača Uniteda koji su poduzeli i pravne mjere protiv brutalnosti talijanske policije. Postoji i snimka na kojoj se vidi kako policajac uzima kameru Carly, a potom je trojica mlate, malo pendrekom, malo rukama. Snimku je potajice snimio jedan navijač Manchestera, a ista će najvjerojatnije biti prihvaćena i kao dokaz na sudu.

Na poslanoj video poruci, Totti i suigrač Damiano Tommasi kažu: "Željeli bi se ispričati zbog 'tretmana' koji ste dobili u Rimu i nadamo se da to nije naštetilo mišljenju koje Vi i drugi navijači Manchestera imate o Romi. Željeli bismo Vas i pozvati na predstojeću utakmicu na Olimpijskom stadionu kao našu gošću". 

"Prošli tjedan sam na Old Traffordu dobila novu kameru na kojoj je bila video poruka od njih dvojice. To je lijepa gesta i nadam se da će pomoći i kao 'mirovni signal' jer u idućih nekoliko tjedana dva puta igramo s Romom. Nažalost, još nisam primila ispriku od talijanske policije", rekla je Carly. 

>> Video: Sukob navijača uoči utakmice u Manchesteru
 
>> Video: U sukobu policije i navijača Manchestera nekoliko ozlijeđenih

>> Osamnaest navijača Manchester Uniteda završilo u bolnici

Roma i Manchester sutra se sastaju u Manchesteru. Prošle je sezone United u Rimu izgubio 2:1, no uzvrat u Manchesteru donio je pravi potop Rome - izgubili su 7:1.