Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Udruga Prve hrvatske nogometne lige kaznila je trenera vinkovačke Cibalije Ivana Matkovića zabranom obavljanja svih funkcija u nogometu na šest mjeseci, doznaje se od disciplinskog suca Prve HNL Krešimira Vlajčevića.


Trener Matković je kažnjen zbog fizičkog napada na suca Brunu Marića, koji se je dogodio prije dva tjedna po završetku utakmice 14. kola prvenstva Hrvatske između Varteksa i Cibalije. Utakmica je završila pobjedom Varteksa 1-0, a pobjedonosni pogodak postignut je u 85. minuti iz 11-erca.

Vezani članci Potpuno prekrivena žena (Foto: Getty Images) Desna, antiislamska skupina predložila, a Švicarci izglasali: Zabranjuje se nošenje burki u trgovinama, restoranima i na javnim mjestima Natpis zabrane za SDP Na vrata restorana zalijepio zabranu ulaska za - SDP. Oglasio se i Arsen Bauk: "Idem po kokice i gledat ću kako me premijer brani"

Matković je nakon utakmice izjavio da su pokradeni, a sudac Bruno Marić prijavio ga je zbog fizičkog napada delegatu utakmice.

Na današnjem saslušanju kod disciplinskog suca Krešimira Vlajčevića, trener Matković ponovno je odbacio tvrdnje o fizičkom napadu na suca Marića. 

S druge strane sudac Marić i njegovi pomoćnici ostali su kod
svojih izjava, te tvrde da je trener Matković fizički napao suca
utakmice, izjavio je disciplinski sudac Krešimir Vlajčević.

Treneru Matkoviću je, uz zabranu obavljanja svih funkcija u nogometu na šest mjeseci, određena i kazna od dvije tisuće kuna zbog nesportskog ponašanja.