Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sukobi u svlačionici Reala, odlazi Casillas?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko seniora u momčadi madridskog Reala ljuti su zbog ponašanja vratara Ikera Casillasa jer smatraju kako nije u redu to što on za svaki primljeni pogodak okrivljuje isključivo obranu. U međuvremenu, Tottenham je Realu za Casillasa spreman dati oko 40 milijuna eura.

Španjolski mediji raspisali su se o 'napetosti' u Realovoj svlačionici, ponajviše zbog 'dramatičnih predstava' vratara Casillasa na utakmicama. On naime, pišu mediji, nakon što Real primi pogodak, nikada ne prihvaća odgovornost za isti, već se pobrine da TV kamere 'uhvate' kako obrani upućuje kritike i prijekorne poglede. 

Pročitajte i ovo Alice Wood tragična smrt Pregazila zaručnika nakon svađe pa lagala da je riječ o nesreći: "Osoba kojoj je najviše vjerovao je osoba koja mu je oduzela život" Ilustracija U kritičnom je stanju Dobio metak u glavu pa prehodao dva kilometra do prijateljeve kuće: Tučnjava eskalirala zbog svađe oko žene

Momčad je navodno, prilično podijeljena glede njegova ponašanja. Casillas je inače miljenik navijača, pa nije isključeno kako su ostali igrači pomalo i ljubomorni. 

U međuvremenu, trener Tottenhama Juande Ramos spreman je na 26-godišnjeg Španjolca potrošiti oko 40 milijuna eura, čime bi postao drugi najplaćeniji vratar na svijetu. Samo Juventusov Gigi Buffon dobio je nešto više kada je 2001. kada je iz Parme prešao u Juventus. 

Casillas bi u Tottenhamu zarađivao oko 2 milijuna eura godišnje više nego što sada zarađuje u Realu, no ugovor s madridskom momčadi mu ističe tek 2011. jer ga je obnovio prije dvije godine i to nakon što je odbio Manchester United. Inače, u tom novom ugovoru postoji i odštetna klauzula - 60 milijuna eura.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene