Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ronaldinho 'škaricama' dotukao Villarreal

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najbolji nogometaš Barcelone Brazilac Ronaldinho bio je dvostruki strijelac u jučerašnjoj prvenstvenoj pobjedi 4-0 protiv Villarreala. Svoj drugi gol Ronaldinho je zabio u 88. minuti škaricama.

'Još dok sam bio dijete sanjao sam o tome kako ću jednog dana zabiti ovakav pogodak. Ovaj gol pamtit ću do kraja života. Sada je na redu da ispunim svoj drugi san, odnosno da postignem gol s centra igrališta', izjavio je Ronaldinho.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za duševne boli Nogometaš (25) pijan usmrtio djevojku: Njezinim sestrama mora platiti 35.000 eura odštete Slika nije dostupna Nesreća na igralištu Na dječaka 'pala vratnica', hitno prebačen u splitski KBC

Nakon što je zabio škaricama, gledatelji na Camp Nou ustali su sa svojih stolica i Ronaldinha nagradili dugotrajnim pljeskom.

'Ronaldinhov potez zaslužuje divljenje. Takvi golovi kod gledatelja izazivaju jake emocije, a momčadi raste samopouzdanje', kazao je trener Barcelone Frank Rijkaard.

'Ovo nije slučajno, Ronaldinho mi je u više navrata na treninzima zabijao golove škaricama', dodao je vratar Barce Victor Valdes. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene