Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rogerio Ceni MVP brazilskog prvenstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vratar brazilskog nogometnog prvoligaša Sao Paula, Rogerio Ceni (34) izabran je za najkorisnijeg, MVP igrača brazilskog prvenstva.

Ceni je prošle sezone primio samo 19 pogodaka, a sam je zabio čak sedam. Ovo mu je druga uzastopna nagrada za MVP-a prvenstva. Ceni je pored MVP nagrade izabran i za najboljeg vratara prvenstva, a dobio je i nagradu za najboljeg igrača lige u izboru navijača. 

Pročitajte i ovo Likvidacija Darka Geislera Nedeljkovića Sasuo kišu metaka u njega VIDEO Procurila uznemirujuća snimka: Pred ženom i djetetom brutalno likvidirali pripadnika škaljarskog klana Slika nije dostupna Talent samo takav Ima li itko u Brazilu da ne rastura s loptom? Pogledajte što zna ovaj 'pasinho'

Drugo mjesto u izboru za najkorisnijeg igrača prvenstva pripalo je Čileancu Jorgeu Valdiviou, dok je treći bio Urugvajac Alberto Martino Acosta.

Osim po sjajnim obranama Ceni je poznat i kao odličan izvođač slobodnih udaraca, te jedanaesteraca. Već 17 godina je član Sao Paula i u 770 nastupa postigao je čak 78 pogodaka. Za brazilsku reprezentaciju je prikupio 16 nastupa no još uvijek nije postigao niti jedan pogodak u dresu "Selecaoa". 

Na ljestvici najefikasnijih vratara Ceni uvjerljivo drži prvo mjesto sa 78 pogodaka, drugi je Paragvajac Jose Luis Chilavert sa 62 pogotka, dok treću poziciju zauzima Kolumbijac Rene Higuita sa 41 pogotkom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene