Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Poljski branič optužuje Belgiju za pokušaj kupnje utakmice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Branič poljske nogometne reprezentacije 33-godišnji Jacek Bak optužio je Belgijance da su pokušali namjestiti rezultat jučerašnje kvalifikacijske utakmice za EP 2008.

"Dan prije susreta primio sam vrlo uznemirujući telefonski poziv. Belgijanci su htjeli kupiti utakmicu, bilo je ponuđeno deset tisuća eura za prekršaj", izjavio je Jacek Bak za poljske novine "Dziennik", ali nije pojasnio tko ga je nazvao.

Pročitajte i ovo Navijači Hajduka probili ogradu i upali na teren Dnevnik Nove TV pita Smatrate li da su postojeće kazne za huligane dovoljne? Ovako ste glasali u Dnevniku Nove TV Ilustracija Prijeratno doba Rat je stvarna prijetnja, a Europa nije spremna, upozorava Poljska: "Doslovno svaki scenarij je moguć"

Kad je riječ o ponudi od deset tisuća eura za prekršaj, to se
vjerojatno odnosi na prekršaj koji bi bio načinjen u kaznenom prostoru i koji bi bio vrijedan 11-erca.

"Ovo su nevjerojatne optužbe i nadam se da Jacek Bak ima dokaze za svoje tvrdnje. Ukoliko bi ovo bila istina, UEFA bi trebala diskvalificirati Belgiju", izjavio je legendarni poljski vratar
58-godišnji Jan Tomaszewski.

Jučerašnja utakmica u Bruxellesu završila je pobjedom Poljske 1-0, a pogodak je postigao Radoslaw Matusiak u 19. minuti. Jacek Bak bio je u početnoj postavi Poljske. On trenutno igra za katarski klub Al Rayyan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene