Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Europski nogometni prvak Milan žalio se na odluku Europske nogometne federacije koja je vratara 'Rossonera' suspendirala na dvije utakmice zbog simuliranja u susretu Lige prvaka protiv Celtica.


Dida je kažnjen zbog simuliranja teške ozljede u završnici utakmice u Glasgowu koju je Milan izgubio 1:2. Dida je pao na teren nakon što je jedan Celticov navijač uletio u teren i lagano ga dodirnuo po obrazu. 

Vezani članci Slika nije dostupna Vratio se ranije kući jer ga je iznervirao voljeni Milan i zatekao ženu na drugom Slika nije dostupna Dida pauzira 3 mjeseca

>> Video: Navijač 'nokautirao' vratara Didu

Odluka o Didinoj kazni donesena je na temelju UEFA-inog paragrafa o pravilima u kojima piše da se 'igrači, dužnosnici i članovi moraju ponašati u skladu s načelima odanosti, integriteta i sportske časti'.

'Dida nije učinio ništa, on je bio napadnu. Uputili smo službeni prigovor na Didinu kaznu i nadamo se kako će odluka na našu žalbu biti poznata do srijede kada nas očekuje utakmica protiv šahtara u Ligi prvaka', kazao je dopredsjednik Milana, Adriano Galliani.