Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Milan se žalio na kaznu za Didu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Europski nogometni prvak Milan žalio se na odluku Europske nogometne federacije koja je vratara 'Rossonera' suspendirala na dvije utakmice zbog simuliranja u susretu Lige prvaka protiv Celtica.

Dida je kažnjen zbog simuliranja teške ozljede u završnici utakmice u Glasgowu koju je Milan izgubio 1:2. Dida je pao na teren nakon što je jedan Celticov navijač uletio u teren i lagano ga dodirnuo po obrazu. 

Pročitajte i ovo Ilustracija silovao i suprugu Godinama silovao vlastitu kćer, napravio joj i dijete: Žalio se na strogu presudu, sud donio odluku Screenshot Maksimir slavi Građani počeli prijavljivati potres u Zagrebu, a onda je stiglo objašnjenje koje nisu očekivali: "Nije potres..."

>> Video: Navijač 'nokautirao' vratara Didu

Odluka o Didinoj kazni donesena je na temelju UEFA-inog paragrafa o pravilima u kojima piše da se 'igrači, dužnosnici i članovi moraju ponašati u skladu s načelima odanosti, integriteta i sportske časti'.

'Dida nije učinio ništa, on je bio napadnu. Uputili smo službeni prigovor na Didinu kaznu i nadamo se kako će odluka na našu žalbu biti poznata do srijede kada nas očekuje utakmica protiv šahtara u Ligi prvaka', kazao je dopredsjednik Milana, Adriano Galliani.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene