Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Igrači Spartaka na utakmicu podzemnom željeznicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski mediji s porugom su popratili poraz moskovskog Spartaka u Ligi prvaka kod kuće od Intera, ali ne zbog ishoda koji ih je izbacio iz borbe za drugi krug, već zbog toga što su na utakmicu došli - podzemnom željeznicom, što se nije dogodilo nikad u povijesti Lige prvaka.

Naime, autobus sa nogometašima i stručnim stožerom upao je u gužvu na moskovskim ulicama, pa je jedini način da se na vrijeme stigne na utakmice bio metro. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Objavili rat radnicima Štrajk u podzemnoj željeznici: Kaos u prometu stvorio kolonu od 200 kilometara! Slika nije dostupna Dug nešto više od metra VIDEO U podzemnoj pronašli tijelo morskog psa

U tih deset metro-stanica do stadiona Lužnjiki igrači Spartaka, štićeni policajcima, izazvali su nemalu znatiželju kod običnih Moskovljana u prepunim vagonima, a jednako su bile impresionirane i zvijezde Spartaka.

"Ovo je za mene bilo nevjerovatno iskustvo, nisam imao pojma koliko se ljudi voze podzemnom željeznicom", kazao je igrač Spartaka Austrijanac Martin Stranzl, dok je kapetan Jegor Titov, inače Moskovljanin, priznao da se zadnji puta metroom vozio prije 17 godina.

Spartakovci su na stadion došli samo pola sata prije početka utakmice, a vožnja je ipak imala posljedice jer im je Julio Cruz zabio zgoditak već u 58. sekundi dvoboja.

"Nije naše kašnjenje glavni razlog porazu, ali sam siguran da bi bolje i koncentriranije igrali u početku da smo imali vremena za zagrijavanje. Osobno sam izgubio živce u metrou jer sam stalno imao dojam da će se netko od igrača, od kojih se nitko ne vozi podzemnom željeznicom, izgubiti u gužvi, što bi stvarno bilo blesavo", kazao je trener Spartaka Vladimir Fedotov.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene