Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Fleiss i Dim ponovno na snijegu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski skijaški reprezentativci Nika Fleiss i Natko Zrnčić Dim oporavili su se i nastavit će sa redovitim pripremama prema planu, priopćio je u utorak Hrvatski skijaški savez.

Nika Fleiss koja je prošla terapiju zbog bolova u leđima u utorak
je izašla iz Daruvarskih toplica, a od srijede će započeti s
pripremama na Molltalu, gdje će boraviti 3 dana i zatim nastaviti s pripremama za Levi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pucnjava u SAD-u Najmanje sedmero djece ozlijeđeno u pucnjavi: "To mora prestati" Skijalište Cervinia u Italiji Talijansko skijalište VIDEO Drama u žičari: Jak vjetar gotovo otkinuo gondole pune putnika

Natko Zrnčić Dim-u srijedu skida šavove s rana koje su posljedica prometne nesreće, nakon čega će krenuti u Reiteralm na pripreme gdje će skupa s austrijskim reprezentativcima intenzivnije trenirati pod vodstvom trenera Hubmanna, dodaje se u priopćenju.

Ana Jelušić se još dva dana priprema na Hintertuxu, a onda će se vratiti u Rijeku gdje će nastaviti s kondicijskim pripremama a onda dalje prema Leviju.

Ivica Kostelić ima dva dan odmora nakon čega će otići na Molltal na daljnje treninge, a u nedjelju će se pripremati u Reiteralmu skupa s austrijskom reprezentacijom.

Kako se kaže u priopćenju Hrvatskog skijaškog saveza, odluka o tome hoće li se utrka Svjetskog kupa održati u Leviju u Finskoj bit će donesena nakon nedjelje i ona ovisi najviše o vremenskim uvjetima, a o tome će ovisiti i daljnji plan priprema hrvatske reprezentacije do početka putovanja u Sjedinjene Države.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene