Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bayernovi igrači prisilno na šišanje?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vrlo ljut nakon samo 0:0 kod kuće sa lisabonskim Sportingom u Ligi prvaka trener Bayern Muenchena Felix Magath kazao je kako njegovi igrači "moraju na šišanje kako bi podigli razinu igre".

Claudio Pizarro, Martin Demichelis i ostali nogometaši njemačkog prvaka uskoro bi mogli kolektivno kod frizera jer se čini da je Magath naumio svoju ideju i ostvariti, a tvrdi da bi šišanje bio dokaz odanosti klubu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čudna tehnika VIDEO Samo hrabri odlaze na ovakvo šišanje! Slika nije dostupna Nema šale s frizurom FOTO Frizer u izlog stavio poster Kim Jong Una, a kad ono...

"Kraća kosa daje jasnu poruku agresivnosti i odlučnosti, a duga kosa sve suprotno. Meni trebaju ratnici i ja ću ih dobiti makar nekoga morao prisiliti na šišanje", kazao je Magath, dodavši kako je slično napravio i trener Chelsea Jose Mourinho sa bivšim igračem Bayerna Michaelom Ballackom.

Prema dnevniku Sport Bildu na novi izgled je odmah pristao belgijski branič Daniel van Buyten, kao i Hasan Salihamidžić, no s tim se nisu složili Demichelis, Pizarro, Ali Karimi i Roque Santa Cruz.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene