Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vrlo ljut nakon samo 0:0 kod kuće sa lisabonskim Sportingom u Ligi prvaka trener Bayern Muenchena Felix Magath kazao je kako njegovi igrači "moraju na šišanje kako bi podigli razinu igre".


Claudio Pizarro, Martin Demichelis i ostali nogometaši njemačkog prvaka uskoro bi mogli kolektivno kod frizera jer se čini da je Magath naumio svoju ideju i ostvariti, a tvrdi da bi šišanje bio dokaz odanosti klubu.

Vezani članci Penny Lee (Foto: Screenshot/Instagram) Vruća frizerka: Biste li dopustili svom dečku da ode k njoj na šišanje? Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Skratila kosu: Ovako je Lopez izgledala donedavno, a sad je pokazala frizuru s kakvom je nismo navikli vidjeti

"Kraća kosa daje jasnu poruku agresivnosti i odlučnosti, a duga kosa sve suprotno. Meni trebaju ratnici i ja ću ih dobiti makar nekoga morao prisiliti na šišanje", kazao je Magath, dodavši kako je slično napravio i trener Chelsea Jose Mourinho sa bivšim igračem Bayerna Michaelom Ballackom.

Prema dnevniku Sport Bildu na novi izgled je odmah pristao belgijski branič Daniel van Buyten, kao i Hasan Salihamidžić, no s tim se nisu složili Demichelis, Pizarro, Ali Karimi i Roque Santa Cruz.