Obavijesti Video Pretražite Navigacija

ATP Cincinnati: Poraženi i Ančić i Ljubičić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mario Ančić je poražen u 2. kola ATP Masters-Series turnira u Cincinnatiu od Austrijanca Juergena Melzera u dramatičnom dvoboju sa 6:3, 2:6, 7:6 (9). No, poražen je i Ivan Ljubičić.

Splićanin je izgubio dvoboj od ljevorukog Austrijanca u "tie-breaku" trećeg seta u kojem je Ančić prvo spasio tri meč lopte, a potom sam imao tri meč-lopte, od čega kod 9:8 na svoj servis. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ATP ljestvica: Bez promjena na vrhu Slika nije dostupna ATP ulazna lista: Karlović napredovao tri mjesta

No, Splićanina je u tim trenucima izdao prvi servis, izgubio je oba svoja početna udarca, a Melzer iskoristio svoju četvrtu meč loptu.

Melzer se pokazao kobnim za Hrvate u Cinncinatiu jer je u prvom kolu, u dva "tie-breaka", izbacio Ivu Karlovića, a Ančiću se osvetio za poraz lani u Davis Cupu.

Ančić se nakon duže bolesti vraća tenisu, a nastup u Cincinnati je sigurna potvrda da se u potpunosti oporavio.

Ranije je Ivan Ljubičić izgubio od Španjolca Nicolasa Almagra sa 6:4, 6:4. Almagru je bio dovoljan po jedan "break" u svakom setu da dođe do lake pobjede, a Ljubičića nije služio servis - imao je tek 53 posto ubačaja prvoga, devet as-servisa i četiri dvostruke pogreške. 

Bio je ovo drugi susret Ljubičića i Almagra, a prvi je lani u Torontu dobio prvi hrvatski reket. Ljubičić je lani u Cincinnatiu igrao četvrtfinale i ispao također od Španjolca - Tommya Robreda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene