Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Anja Paerson i dalje strahuje od Janice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda je najbolja skijašica svijeta Janica Kostelić objavila kako ove sezone neće nastupati u Svjetskom kupu, Šveđanka Anja Paerson još uvijek nije posve sigurna u riječi njezine najveće suparnice.

Šveđanka je u razgovoru za "Dagens Nyheter" izjavila kako među skijašima kruže priče u "spektakularnom povratku Hrvatice", nešto slično kao što je Austrijanac Hermann Maier napravio uoči svjetskog prvenstva u St. Moritzu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Anja Paerson proglašena švedskom sportašicom godine Slika nije dostupna Super-G: Paerson najbrža

"Još uvijek nisam otpisala Janicu. Naravno da će mi nedostajati, ona puno znači u svjetskom skijaškom kupu. Ako je istina da Janica neće voziti, ova sezona će mi biti bez dvije najveće konkurentice. Osim Janice tu je i Michaela Dorfmeister koja je završila svoju skijašku karijeru," kazala je švedska skijašica koja je s ostalim članovima nacionalne vrste posjetila stockholmsku bolnicu Sophiahemmet.

Naime, od ove sezone počinje suradnja izmedu bolnice i skijaške reprezentacije i uveden je obavezni pregled srca za sve švedske skijaše.

"Prošlogodišnja sezona bila je vrlo izjednačena. Vjerujem kako će kvaliteta skijanje ove sezone biti još veća," dodala je Anja koja smatra da će joj Nicole Hosp, Karin Zettel i Marlies Schild zadati mnogo glavobolje.

Na pitanje novinara da li bi željela da Janica ove godine nastupi ili barem posjeti Are u kojem će se od 3. do 18. veljače iduće godine održati svjetsko prvenstvo, kako bi malo podigla atmosferu, Anja je ozbiljno rekla: "Na ovo pitanje ne želim odgovoriti".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene