Miroslav Škoro (Foto: Dnevnik.hr)
Miroslav Škoro (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Miroslav Škoro će u utorak 3. prosinca predati DIP-u potpise prikupljene za predsjedničku kandidaturu. Pritom se zahvalio građanima i simpatizerima putem Facebooka.


Miroslav Škoro, potencijalni kandidat za predsjednika RH, na predstojećim predsjedničkim izborima, objavio je danas na društvenim mrežama kako će potpise za kandidaturu predati DIP-u u utorak, 3. prosinca u 10 sati.

"Dragi prijatelji, hvala vam na svakom potpisu koji ste prikupili za moju kandidaturu! Ima ih jako puno, što je jasan pokazatelj da hrvatski narod želi promjene. Dokazat ćemo to i na izborima!

Miroslav Škoro (Foto: Dnevnik.hr) Miroslav Škoro na prikupljanju potpisa u Rijeci: Sve su dosadašnje Vlade krive za štrajk

Miroslav Škoro obišao štand za prikupljanje potpisa podrške (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Škoro već prvi dan prikupio dovoljno potpisa za kandidaturu, upozorio na diskriminaciju kod glasanja

Znam da puno vas samoinicijativno prikuplja potpise. Primite na znanje da ćemo potpise predati u Državno izborno povjerenstvo u utorak ujutro u 10 sati. Najkasnije u ponedjeljak prijepodne sve potpisne liste trebaju nam biti dostavljene u stožer. Potpise koji nam budu naknadno dostavljeni nećemo nažalost stići predati.

Hvala vam još jednom svima na požrtvovnosti, vaš Miro", piše u objavi na službenoj Facebook stranici.

Potpise DIP -u dosad su predali Dejan Kovač, Nedjeljko Babić, Mislav Kolakušić i Zoran Milanović.