Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZAHVALIO SIMPATIZERIMA

Škoro objavio kad predaje potpise DIP-u, građanima poručio: "Hvala vam na svakom potpisu. Ima ih jako puno"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miroslav Škoro će u utorak 3. prosinca predati DIP-u potpise prikupljene za predsjedničku kandidaturu. Pritom se zahvalio građanima i simpatizerima putem Facebooka.

Miroslav Škoro, potencijalni kandidat za predsjednika RH, na predstojećim predsjedničkim izborima, objavio je danas na društvenim mrežama kako će potpise za kandidaturu predati DIP-u u utorak, 3. prosinca u 10 sati.

"Dragi prijatelji, hvala vam na svakom potpisu koji ste prikupili za moju kandidaturu! Ima ih jako puno, što je jasan pokazatelj da hrvatski narod želi promjene. Dokazat ćemo to i na izborima!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kao zastupnik izglasao jednu Miroslav Škoro na prikupljanju potpisa u Rijeci: Sve su dosadašnje Vlade krive za štrajk

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna komentirao aktualnosti Škoro već prvi dan prikupio dovoljno potpisa za kandidaturu, upozorio na diskriminaciju kod glasanja

Znam da puno vas samoinicijativno prikuplja potpise. Primite na znanje da ćemo potpise predati u Državno izborno povjerenstvo u utorak ujutro u 10 sati. Najkasnije u ponedjeljak prijepodne sve potpisne liste trebaju nam biti dostavljene u stožer. Potpise koji nam budu naknadno dostavljeni nećemo nažalost stići predati.

Hvala vam još jednom svima na požrtvovnosti, vaš Miro", piše u objavi na službenoj Facebook stranici.

Potpise DIP -u dosad su predali Dejan Kovač, Nedjeljko Babić, Mislav Kolakušić i Zoran Milanović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene