Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sasvim otvoreno

Škoro o pozdravu ZDS: "To je pozdrav pod kojim je moj bratić poginuo i nitko mi neće reći da nekom smeta jer su ga koristili od '41. do '45."

Miroslav Škoro (Foto: Dnevnik.hr)
Miroslav Škoro (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Miroslav Škoro (Foto: Dnevnik.hr) Miroslav Škoro (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Miroslav Škoro (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Predsjednički kandidat i pjevač Miroslav Škoro u Novom Zagrebu je održao skup u sklopu svoje kampanje gdje je okupljenima otkrio svoje stavove o pozdravu "Za dom spremni" i istaknuo da pripada "ponosnoj generaciji koja je pobijedila srpski fašizam".

Miroslav Škoro, kanidat za predsjednika na predstoječim izborima, govorio je u petak okupljenima u Novom Zagrebu i skup prenosio uživo na svojoj Facebook stranici. Između ostalog govorio je o pozdravu "Za dom spremni" te istaknuo kako pripada "ponosnoj generaciji koja je pobijedila srpski fašizam" pa nastavio nabrajati ljude iz svog najbližeg kruga koji su sudjelovali u ratu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Svi žele njegove birače: Miroslav Škoro otkrio što će učiniti u 2. krugu izbora: "Puno vas mi je slalo poruke. Ja ću na listiću zaokružiti broj 3" Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović ne propustite od 19.15 sati Ekskluzivno: Dnevnik Nove TV večeras donosi prvo veliko istraživanje o drugom krugu predsjedničkih izbora

 

Uživo iz Novog Zagreba! 🇭🇷💪🏽

Posted by Miroslav Škoro on Friday, 15 November 2019

 

"Pitali su me što mislim o pozdravu "Za dom spremni". Ja se ne bojim govoriti o tome. Zato što znam istinu. I nisam licemjer. To je pozdrav pod kojim je moj vjenčani kum se borio za ovu Hrvatsku '91. godine. To je pozdrav pod kojim je moj bratić poginuo. I neće mi nitko kazati da je to pozdrav koji nekome smeta jer su ga koristili od '41. do '45. Jesu. Ali, koristili su i riječ Hrvatska, koristili su i himnu 'Lijepa naša'", istaknuo je Škoro.

Predsjednički kandidat Škoro ističe kako će posjetiti Bleiburg, ali i Jasenovac te će tražiti međunarodnu komisiju pa izazvao uzvike odobravanja i aplauz okupljenih.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene