Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OSVOJIO MANJE OD 6 POSTO

Mislav Kolakušić nakon potopa na izborima: "Nećemo sudjelovati na sljedećim parlamentarnim izborima"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mislav Kolakušić na predsjedničkim izborima osvojio je 5,87 posto glasova te zauzeo četvrto mjesto u poretku kandidata.

Nakon okončanog prvog kruga predsjedničkih izbora, na kojima je dobio 5,87 posto (111.916 glasova), Mislav Kolakušić oglasio se kratkim priopćenjem na svojoj službenoj stranici na Facebooku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna štandovi, majice, plakati... Evo koliko su novca do sada predsjednički kandidati potrošili u kampanji, riječ je o milijunima Slika nije dostupna bivši sudac Mislav Kolakušić godinama je kritizirao hrvatsko pravosuđe – sustav kojem je i sam pripadao

"Izbori su završeni, građani Hrvatske rekli su svoje. U ime stranice Građani za Mislava Kolakušića prije svega želimo zahvaliti svim građanima koji su se proteklih mjeseci uključili, dijelili naše objave, skupljali potpise za kandidaturu i jučer promatrali izborni proces.

Vi ste svojim djelom pokazali da istinski želite promjene u Hrvatskoj i zato velika hvala. Svim biračima obratit ćemo se u posebnoj objavi", navedeno je u priopćenju.

Nešto kasnije objavio je sljedeće:

"Dragi prijatelji, volonteri, birači, vi koji ste se cijelim srcem dali da bi ova priča postala kotač proimjena hrvatskog društva, hvala vam iz sveg srca. Vi ste dali sve od sebe, moj tim i ja smo dali sve od sebe.

Želim vama i vašim obiteljima sretan i blagoslovljen Božić.

Ta politička priča se nastavlja, ali kao što sam ranije rekao, nećemo sudjelovati na sljedećim parlamentarnim izborima kao politička opcija. Onaj tko se ne drži svoje riječi nije dostojan biti političar.

Iskreno vjerujem da će za nekoliko godina doći vrijeme u kojem će građani zazivati promjene", napisao je Kolakušić. 

Stranicu Građani za Mislava Kolakušića lajkalo je nešto manje od 160 tisuća ljudi, a Kolakušić je na izborima dobio 50 tisuća glasova manje - 111 tisuća. 

Podsjetimo, uoči prvog kruga izbora Kolakušić je najavljivao kako će se povući iz politike bude li osvojio manje od 600 tisuća glasova, jer mu samo to jamči ulazak u drugi krug.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene