Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"To je nebitno"

Objavio i video: Muškarac tvrdi da se na štandu Kolinde Grabar-Kitarović krivotvore potpisi

Muškarci koji prikupljaju potpise za kandidaturu Kolinde Grabar-Kitarović u Slavonskom Brodu na jednom su štandu, prema riječima Josipa Jozića krivotvorili potpise.

Muškarac tvrdi kako je jedna gospođa na štand donijela papire s imenima, prezimenima i OIB-ovima, na koje su oni onda sami dodali potpise.

Pročitajte i ovo Stožer Kolinde Grabar-Kitarović nakon izlaznih anketa ide na odmor? Gubitnica Grabar-Kitarović održala govor: "Hrvatska je odlučila, Zoran Milanović će biti predsjednik. Ja ostajem u Hrvatskoj" Vinko Gegić Bobetko u stožeru Kolinde Grabar-Kitarović "volio sam srbiju" Show u stožeru Grabar-Kitarović: Obožavatelj vikao o sotoni, četnicima i zvijezdi petokraki, novinarima zaprijetio incidentom

Jozić ih je optužio da lažiraju potpise i potpisuju ljude bez njihova znanja, nakon čega je uslijedila prepirka.

"Kako vas nije sramota, bog te ne do, donijela žena papire s OIB-ima i potpisuju lažno. Pa kako vas nije sramota", kazao je Jozić ekipi koja je prikupljala potpise, na što su mu oni odgovorili da potpisuju ljude koji nisu bili u mogućnosti sami doći na štanda, među kojima je, kako kažu, i "dida koji ima 89 godina".

Jozić ih je upozorio kako je riječ o prevari, na što je muškarac odgovorio "to je nebitno".

Muškarci koji su prikupljali potpise ni u jednom trenu nisu negirali da ih zapravo krivotvore, a snimku cijelog incidenta pogledajte u priloženom videu.

HDZ je objasnio kako je i zašto došlo do spornog upisivanja potpore potencijalnoj kandidatkinji Kolindi Grabar-Kitarović na štandu u Slavonskom Brodu. Objašenjenje i video pogledajte ovdje. U DIP-u pak poručuju kako su stožeru Kolinde Grabar-Kitarović poslali upozorenje. 

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene