Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Facebook/Kolinda Grabar-Kitarović)
Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Facebook/Kolinda Grabar-Kitarović) Foto: Facebook/Kolinda Grabar-Kitarovi?

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Facebooku je opisala svoje dojmove nakon obilaska Hrvatske uoči predsjedničkih izbora.


Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Facebooku je napisala da je obišla svaki kutak Hrvatske, slušala i čula tisuće ljudi. Smatra da je najgore iza nas, a najbolje pred nama.  

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović u Velikom Trgovišću Grabar-Kitarović: "Svatko je slobodan govoriti o mom programu" Plakat na ćirilici (Foto: Facebook/M.Š.) DIP pisao Grabar-Kitarović, Škori i Milanoviću zbog plakata na ćirilici, pitao ih jesu li ih oni naručili

"U pobjedu!

Obišla sam svaki kutak Domovine. Slušala i čula tisuće naših ljudi, čula - vas.

Poznam Domovinu, poznam naše ljude i znam koliko mogu, od naše nadarene djece do umirovljenika koji aktivno žive svoje zlatno doba, od seljaka i radnika u tvornici, trgovini, na gradilištu, do učitelja, liječnika, vojnika i policajca, koji s toliko požrtvovnosti čuvaju naše granice. I hvala im na tome!

Oni su moja Hrvatska. Vi ste moja Hrvatska. Hrvatska za koju se borim i kojoj sam odgovorna.

Ovo nisu izbori o jednoj osobi, ovo su izbori o Hrvatskoj i za našu jedinu i vječnu Hrvatsku.

Ono najgore je iza nas. Ono najbolje je pred nama.

Ostvarimo Hrvatsku koja nam je suđena – Hrvatsku koja je istinski dom svakoj hrvatskoj obitelji, istinski dom svakome od vas, dom u kojem se dobro, lijepo i sretno živi!", napisala je Grabar-Kitarović na Facebooku.