Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obišla hrvatsku, prenijela dojmove

Predsjednica putem Facebooka poručila građanima: "Vi ste moja Hrvatska za koju se borim i kojoj sam odgovorna. Ovo su izbori o Hrvatskoj"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Facebooku je opisala svoje dojmove nakon obilaska Hrvatske uoči predsjedničkih izbora.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Facebooku je napisala da je obišla svaki kutak Hrvatske, slušala i čula tisuće ljudi. Smatra da je najgore iza nas, a najbolje pred nama.  

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neslužbeni rezultati DIP-a Predsjednički izbori: Kako je glasala dijaspora? Vinko Gegić Bobetko u stožeru Kolinde Grabar-Kitarović "volio sam srbiju" Show u stožeru Grabar-Kitarović: Obožavatelj vikao o sotoni, četnicima i zvijezdi petokraki, novinarima zaprijetio incidentom

"U pobjedu!

Obišla sam svaki kutak Domovine. Slušala i čula tisuće naših ljudi, čula - vas.

Poznam Domovinu, poznam naše ljude i znam koliko mogu, od naše nadarene djece do umirovljenika koji aktivno žive svoje zlatno doba, od seljaka i radnika u tvornici, trgovini, na gradilištu, do učitelja, liječnika, vojnika i policajca, koji s toliko požrtvovnosti čuvaju naše granice. I hvala im na tome!

Oni su moja Hrvatska. Vi ste moja Hrvatska. Hrvatska za koju se borim i kojoj sam odgovorna.

Ovo nisu izbori o jednoj osobi, ovo su izbori o Hrvatskoj i za našu jedinu i vječnu Hrvatsku.

Ono najgore je iza nas. Ono najbolje je pred nama.

Ostvarimo Hrvatsku koja nam je suđena – Hrvatsku koja je istinski dom svakoj hrvatskoj obitelji, istinski dom svakome od vas, dom u kojem se dobro, lijepo i sretno živi!", napisala je Grabar-Kitarović na Facebooku.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene