Dario Juričan i Andrej Plenković (Foto: Facebook)
Dario Juričan i Andrej Plenković (Foto: Facebook) Foto: Facebook

Redatelj i predsjednički kandidat Dario Juričan (kratko vrijeme poznat i kao Milan Bandić) krenuo je u prikupljanje 10 tisuća potpisa za svoju kandidaturu.


Danas se tako na zagrebačkom Cvjetnom trgu susreo s premijerom Andrejem Plenkovićem te se pohvalio fotografijom na svom Facebook profilu.

Vezani članci Dario Juričan osnovao tvrtku Dario Juričan osnovao tvrtku Milan Bandić usluge protuusluge j.d.o.o.: Nudi eskort-usluge, farbanje tunela, zlatne WC-e Dario Juričan (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Dario Juričan – Želim biti Milan Bandić, predsjednik RH za film "Gazda'' dobio je nagradu, a sad snima "Kumeka"

"Ja sam za korupciju, premijer Plenković bori se sa svojim partnerom Milanom Bandićem protiv korupcije", poručio je Juričan.

Nesuđeni Milan Bandić u središtu grada je onima koji su potpisali za njega podijelio plave kuverte, a navečer je potpise prikupljao i ispred Doma sportova gdje se održavao Pozitivan koncert. 

Juričan je inače s prikupljanjem potpisa krenuo točno u ponoć, na zagrebačkoj Savici, gdje je kako kaže "Bandić uhićen prije 5 godina"