Dario Juričan i Andrej Plenković (Foto: Facebook)
Dario Juričan i Andrej Plenković (Foto: Facebook) Foto: Facebook

Redatelj i predsjednički kandidat Dario Juričan (kratko vrijeme poznat i kao Milan Bandić) krenuo je u prikupljanje 10 tisuća potpisa za svoju kandidaturu.


Danas se tako na zagrebačkom Cvjetnom trgu susreo s premijerom Andrejem Plenkovićem te se pohvalio fotografijom na svom Facebook profilu.

Vezani članci Milan Bandić na premijeri filma Darija Juričana, \'\'Kumek\'\' ''Govorio je jedva čujnim glasom, nježno se ljuljao, oči mrtve umorne, pogled u pod, mislio sam da će dedica pasti na mene'' Afere i Kumek - Bandić i žičara - 4 Film Kumek za rođendan Milana Bandića trebao bi razotkriti njegovu korupciju – On najavljuje dolazak: „Kakva bi bila premijera da Brad Pitt nije na njoj“

"Ja sam za korupciju, premijer Plenković bori se sa svojim partnerom Milanom Bandićem protiv korupcije", poručio je Juričan.

Nesuđeni Milan Bandić u središtu grada je onima koji su potpisali za njega podijelio plave kuverte, a navečer je potpise prikupljao i ispred Doma sportova gdje se održavao Pozitivan koncert. 

Juričan je inače s prikupljanjem potpisa krenuo točno u ponoć, na zagrebačkoj Savici, gdje je kako kaže "Bandić uhićen prije 5 godina"