Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ogorčeni građani

Zagrepčanin zbog spore obnove napao Bačića: "Ne razumijete vi nas ništa jer ne radite ništa"

Aktualno Galerija Branko Bačić, ministar graditeljstva, prostornog uređenja i državne imovine Branko Bačić, ministar graditeljstva, prostornog uređenja i državne imovine Foto: DNEVNIK.hr Stanovnik potresom pogođenog područja i ministar Branko Bačić Stanovnik potresom pogođenog područja i ministar Branko Bačić Foto: DNEVNIK.hr Stanovnik potresom pogođenog područja i ministar Branko Bačić Stanovnik potresom pogođenog područja i ministar Branko Bačić Foto: DNEVNIK.hr +0 Stanovnik potresom pogođenog područja Galerija 1/4 >>
Turski predsjednik obećao je izgraditi Tursku za godinu dana. Od potresa u Zagrebu i Petrinji prošlo je puno više.

Hrvatska ima izgrađenih kuća manje nego što je prstiju na obje ruke. Pa je zbog toga ministra graditeljstva Branka Bačića pri obilasku terena verbalno napao jedan ljutiti Zagrepčanin.

"Koliko će tu biti istine od vas osobno? Vlada je ta koje je morala, ne trebala, morala napraviti ovo sve i - ništa", rekao je Bačiću.

Bačić mu je odgovorio da ga razumije.

"Ne razumijete vi nas ništa jer ne radite ništa. Kad bi vi razumjeli, onda bi došli živjeti u ove tu kontejnere. Došli bi živjeti, evo sad je zima - dva mjeseca u kontejner sa svojim Plenkovićem", rekao je Zagrepčanin.

Pročitajte i ovo Branko Bačić Slučaj obnova Bačić najavio gradnju 30 zgrada na Baniji, ima dobru vijest za korisnike kontejnera

"Oprostite što ga zovem, on za mene nije ni gospodin. Kada bi njegovi starci, roditelji bili u kontejneru brzo bi se to sredilo", dodao je.

Onda se okrenuo zagrebačkom gradonačelniku Tomislavu Tomaševiću.

"Mi znamo kako tko diše, gradonačelniče, razumijete. Tri godine, tri godine nijedna kuća nije napravljena. Srušili smo dvije, ruši se treća. Tri godine da Vlada nije napravila nijednu kuću, sad bih spomenuo Srbe da su napravili više kuća na Baniji nego vi. Zar nije to žalosno, Bogu za plakati?", rekao je.

Pročitajte i ovo Danijel Dombay Građani ogorčeni U Zagrebu pala fasada sa zgrade oštećene u potresu, tim putem djeca idu u školu: "Ako mi ne pošalje poruku da je sigurno stigla - panika"

Na kraju se ispričao Bačiću na žestokim kritikama te mu rekao da nisu zlonamjerne.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene