Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dočekala ga obitelj

VIDEO Tinejdžer nakon čak 119 sati spašen iz ruševina u Turskoj! "Sa suzama u očima, još jednom smo povjerovali u čuda"

Mladić spašen iz ruševina nakon 119 sati
Mladić spašen iz ruševina nakon 119 sati Foto: screenshot
Mladić (16) izvučen je živ nakon što je pod ruševinama u Turskoj proveo 119 sati.

Šesnaestogodišnji mladić živ je izvučen ispod ruševina u turskom gradu Kahramanmaraşu 119 sati nakon prvog razornog potresa koji je pogodio Tursku i Siriju.

Na dramatičnim snimkama koje je objavio CNN vidi se daje Kamilcan Ağdaş na površinu izvučen s osmijehom na licu i čini se da je u dobrom stanju.

Spasioci su rekli da su s izvlačenjem krenuli nakon što su ispod ruševina čuli njegov glas, a na površini ga je dočekala obitelj koja ga je odmah počela obasipati poljupcima.

Pročitajte i ovo Barbara Štrbac, reporterka Dnevnika Nove TV "Grad izgleda strašno" Reporterka Dnevnika Nove TV o izvještavanju iz Turske: "Na svakom koraku se izvlače preminuli"

Pročitajte i ovo Spašavanje nakon potresa u Turskoj i Siriji KAKVA TUGA Djevojčica je provela 45 sati ispod ruševina: ''Molila sam se da umrem prije brata i sestre jer nisam htjela gledati da umiru pred mojim očima''

Noć prije potresa na spavanje je otišao noseći dres Fenerbahçea jer je dan nakon bila zakazana utakmica te je u njemu i izvučen. Njegovu sliku je na svojim društvenim mrežama podijelio i nogometni klub.

 

"Večeras, u 119. satu i sa suzama u očima, još jednom smo vjerovali u čuda! Čeka nas još puno utakmica, čekamo te Kamilcan", objavljeno je na Facebook stranici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene