Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novo podrhtavanje

Dva potresa kod Zagreba: "Udar, kao grmljavina. Užas!", "Glasan tutanj i kratko podrhtavanje"

Potres kod Zagreba
Potres kod Zagreba Foto: Screenshot/EMSC
Hrvatski seizmografi zabilježili su u petak navečer dva slaba potresa kod Markuševca.

U petak u 21:11 seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su jedan vrlo slab potres kod Markuševca, magnitude 2,1, intenziteta u epicentru II-III stupnja EMS ljestvice.

Pročitajte i ovo Nastavak štrajka sudova - 1 Trpi više strana Sve je stalo, građani ogorčeni zbog štrajka na sudovima: "Sad ću Plenkoviću napisati da mi plati putne troškove"

Prije njega, u 19:54 zabilježen je potres magnitude 2,0 kod Markuševca, intenziteta u epicentru II-III stupnja EMS ljestvice. 

Pročitajte i ovo Pala fasada u Zagrebu - 1 Upozoren predstavnik stanara Dio fasade sa zgrade u Zagrebu pao na ženu i ozlijedio ju: "Držala se za glavu, bilo je poprilično krvi"

"Grunulo baš jako, jače nego prije", "Dubrava - tutnjava, podrhtavanje, užas, strah", "Opet glasan zvuk i trešnja", "Lijepo je zatreslo na Orehovečkom brijegu", "Udar, kao grmljavina. Užas!", "Glasan tutanj i kratko podrhtavanje", "Vrlo jako i neugodno, treslo se. Kao da je bomba pala! Užas", neka su od iskustava građana s područja na kojima su se potresi osjetili.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene